„Craciunul jucariilor” – primul spectacol jucat si cantat de copii

Vin-o pe 18 si 19 decembrie, de la orele 17:00 si 18: 30, la Teatrul Excelsior (Str. Academiei, nr. 28) si aventureaza-te in lumea magica a lui Mos Craciun.

Mingea, Robotul, Papusa si Cartea, care nu mai vor ca anul acesta sa fie daruite, pentru ca unii copii nu se comporta frumos cu ele, insa Mos Craciun le convinge sa se razgandeasca.

 Producatorul spectacolului este Asociatia „Studio Daniela Nane”, o organizatie care si-a propus sa aduca la lumina si sa dezvolte potentialul artistic al copiilor, avand in proiect realizarea a cat mai multor spectacole pentru copii jucate de copii.

Textul are umor, copiii joaca in forta, cu aplomb si farmec, iar cantecele insufletesc evolutia scenica.

Copiii care joaca in spectacol au intre 7 si 14 ani si sunt elevii Danielei Nane la actorie, ai lui Adrian Daminescu la canto sau ai lui Stefan Soare la balet (elfii mici).

Partenerii spectacolului sunt Romtelecom, Editura Litera, care a oferit cate o carte cadou micilor actori si Junior School, care a pus la dispozitie spatiul de repetitii. Partenerii media sunt: Catavencii, Revista Tango, Adevarul, Dilema veche, SuperBebe, Business Woman, The Marketer, Radio Vocea sufletului si site-urile 121.ro si sfatulmamicilor.ro.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri