Credit de nevoi personale pentru pasiunea copilul tău

Pe lângă activitățile școlare, mulți dintre copiii din ziua de azi sunt implicați și în alte activități extracurriculare, care îi ajută să își ocupe util timpul. Printre cele mai solicitate se numără lecțiile de muzică ce, uneori, ajung să devină o adevărată pasiune pentru micuți.Dar cum îl poți ajuta pe copilul tău să își urmeze pasiunea și să ajungă să facă performanță dacă situația financiară nu îți permite acest lucru?

O soluție convenabilă pentru a-ți susține copilul pe acest drum este să aplici pentru un credit nevoi personale.

Mulți copii iau lecții de pian, vioară, chitară, flaut, tobe sau canto la diverse școli private sau afterschool-uri, dar atunci când aceștia își doresc mai mult, lucrurile se complică.

În primul rând, pentru a învăța să cânți la un instrument într-un mod profesionist, trebuie să deții instrumentul pe care îl studiezi. Și este cunoscut faptul că instrumentele muzicale, în special cele de performanta, sunt destul de costisitoare. Prețul unui pian digital pornește de la 3500 de lei, al unei viori de la 3000 de lei, iar al unei chitare electrice de la 2000 de lei, fără a include în preț și materialele adiționale.

În al doilea rând, sunt necesare cel puțin 2 lecții de muzică pe săptămână cu un profesor, fie că acesta face parte din cadrul școlii sau predă în particular.

Atunci când vorbim de performantă, inevitabil intra în discuție și participarea la diverse concursuri și festivaluri de muzică, lucru care implică alte costuri, precum taxe de înscriere, costuri de cazare,  transport până la locație etc.

Cu un credit de nevoi personale, poți acoperi costurile necesare și îți poți ajuta copilul să își urmeze pasiunea.

Creditele de nevoi personale îți permit să intri în posesia sumei de care ai nevoie pentru planurile tale, fără să fii obligat să menționezi scopul solicitării. Împrumutul poate fi în lei sau euro, costurile fiind aproape egale pentru cele două monede, însă diferența constă în faptul că cele în lei sunt mai ușor de obținut.

Astfel, înainte de a solicita un credit, este important să cercetezi piața pentru a găsi opțiunea cea mai bună pentru tine și să cunoști suma exactă de care ai nevoie.

Băncile și Instituțiile Financiare Nebancare oferă o mulțime de soluții în funcție de situația ta financiară, însă trebuie să fii atent la dobânda anuală percepută, criteriile de aplicare, precum și la taxele și comisioanele practicate.

Provident este o Instituție Financiară Nebancara și una dintre cele mai importante investiții britanice în România, care oferă credite de nevoi personale de tip IFN, pe termen scurt sau mediu – pe o perioadă maximă de rambursare de 134 de săptămâni sau 2 ani și jumătate –, de până la 20.000 de lei, fără garanți și garanții.

Pentru a solicita un credit de nevoi personale de la Provident trebuie să îndeplinești următoarele criterii:

  • Să ai un venit minim demonstrabil de 300 de lei / lună;
  • Să ai vârsta minimă de 18 ani;
  • Să fii cetățean român și să ai adresa de domiciliu în România;
  • Să ai un număr de telefon valabil.

Apoi, îți poți calcula planul de rambursare a creditului prin intermediul calculatorului de credite pe care îl găsești online pe pagina Provident. Mai mult decât atât, ai la dispoziție și serviciul auxiliar de gestionare a împrumutului la domiciliu, prin care un reprezentant al companiei îți va livra banii la tine acasă în cel mai scurt timp.

Suntem conștienți că, în calitate de părinte, dorești să-i oferi copilului tău șansa de a-și urma visurile și pasiunile. Iar atunci când asta înseamnă ore de muzică suplimentare, achiziționarea de instrumente muzicale profesionale sau taxe de participare la concursuri și festivaluri naționale și internaționale, trebuie să fii pregătit financiar.

Provident este partenerul tău de nădejde atunci când pasiunea celui mic o cere. Obținând un credit de nevoi personale de la Provident, îi poți asigura copilului tău toate materialele necesare pentru a-și continua visul și, de ce nu, de a face performanță. Solicită un credit de nevoi personale și susține pasiunea copilului tău!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse