Creează stilul tânărului sneakerhead alegând bluze copii

Te întrebi care este elementul de bază în garderoba fiecărui streetwear? O pereche de sneakers buni, bineînțeles! Dar, alături de aceștia, hanoracele sunt un must have! Fie că sunt oversize, clasice sau scurte. Neutre, multicolore sau cu un logo distinctiv. Hanorace cu glugă care se îmbracă peste cap și hanorace cu fermoar fără glugă. Le vei găsi pe toate la Sizeer. Vezi hanoracele pentru copii în showroom-urile noastre sau alege modelul perfect în magazinul online.

Tipuri de hanorace pentru copii

Știi deja că bluze copii de trening potrivită este cireașa de pe tort a oricărei ținute. Aceasta poate fi un adaos la look-ul tău, dar și elementul principal al acestuia.  Nu știi exact ce modele poți alege? Există hanorace clasice cu glugă pentru copii, atât peste cap, cât și descheiate. Acest tip de hanorac va fi util atunci când vremea este capricioasă sau când tânărului fan al stilului streetwear îi plac pur și simplu modelele cu glugă. Totuși, alături de acestea vei găsi și hanorace fără glugă. Și în acest caz, ai de ales între cele care se îmbracă peste cap și cele descheiate. În plus față de astfel de modele universale, există, de asemenea, versiuni scurte moderne pentru copii cu o croială tip crop. Cu siguranță vor fi pe placul multor iubitoare ale tendințelor urbane. Mai mult, vei găsi și hanorace largi oversize, care îți vor asigura confortul în zilele reci și îți vor garanta un look casual în orice situație.

Hanorace de firmă pentru copii

Atunci când alegi un nou hanorac pentru copilul tău, vrei ca acesta să fie fabricat din materiale de înaltă calitate, iar atenția la detalii să fie clar vizibilă? Ai încredere în mărcile cunoscute și știi că produsele cu logo-uri originale te servesc de obicei mult mai mult timp? Grozav! La Sizeer vei găsi multe modele de firmă. Datorită lor, ai siguranța calității și durabilității. În plus, hanoracele cu un logo cunoscut vor completa cu ușurință fiecare outfit și vor atrage atenția, oferind un finisaj perfect stilului tău. Sunt disponibile nu doar bluza nike copii. Preferi stilul oferit de marca cu cele trei benzi caracteristice? Atunci aruncă o privire la hanoracele de la adidas pentru copii! Sau poate că îți place stilul sportiv și ai o slăbiciune pentru produsele decorate cu logo-ul Jumpan? Atunci vezi hanoracele de la Jordan pentru copii și alege modelul perfect pentru tânărul sneakerhead.

Propuneri de ținute cu hanorace pentru copii  

Știi deja ce variante de hanorace pentru copii poți alege. Mai mult, realizezi că la Sizeer vei găsi atât hanorace all black pentru copii, cât și în tonuri de verde, galben, albastru sau roz. De asemenea, știi că există modele minimaliste, cu un logo mic pe piept, precum și cele în care imprimeul din față atrage imediat atenția. Te întrebi ce ținute pot fi create cu ele? Să începem cu cel mai simplu și cel mai comun, adică hanoracul cu glugă însoțit de blugi suflecați, șosete înalte și sneakers (fie că este vorba de cei colorați cu talpă solidă, fie de clasicii pantofi sport din piele sau de tenișii complet albi). Cu toate acestea, hanoracele arată foarte bine într-un look sportiv cu pantaloni de trening, sneakers, o șapcă și accesorii pentru copii, cum ar fi o borsetă sau un rucsac de tip sac. Ce altceva? O ținută mai casual poate obține un aspect mai lejer, mizând pe un hanorac. Alege un model fără glugă, care se îmbracă peste cap, și asortează-l cu pantaloni chino din material sau pantaloni scurți, pantofi simpli și un tricou polo pe dedesubt în loc de un tricou simplu. În cazul ținutelor pentru fete, hanoracul poate fi purtat cu o rochie, o fustă tip creion sau pantaloni wide leg.

După cum poți vedea, hanoracele pentru copii pot fi purtate în multe feluri. Găsește modelul perfect în showroom-urile Sizeer.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial