Crema anti-rid Codul Tineretii pentru ochi, L’Oreal

Crema anti-rid Codul Tineretii de la L’Oreal pentru ochi cu efect de reintinerire extura bogata a cremei pentru conturul ochilor este o emulsie apa/ulei pe baza de ceara de albine si glicerina, cu efect de indepartare a cearcanelor si pungilor de sub ochi.

Formula sa confera o senzatie de catifelare datorita ingredientului activ de fermitate. Se absoarbe in piele imediat dupa aplicare, lasand-o deosebit de fina.

Gratie fibrelor textile si efectului de pudra «soft focus» ce mascheaza imperfectiunile tenului (riduri fine, pete pigmentare) crema confera un aspect fin tenului.

Pentru a imbunatati acest efect imediat, formula contine si pigmenti cu proprietati optice – acestia redau stralucirea pielii.

Se aplica dimineata si seara in zona din jurul ochilor pentru a combate ridurile cu aspect de „laba gastei', cearcanele si pungile de sub ochi, avand o actiune imediata de catifelare.

Gama Codul Tineretii de la LOreal este o gama de ingrijire a pielii cu efect anti-rid si de reintinerire adresata femeilor de 40 ani, al caror ten se confrunta cu riduri, aspect tern, semne de oboseala.

Codul Tineretii are la baza un complex alcatuit din biolysat si adenozina.

Biolysat-ul, un produs obtinut prin fermentarea bacteriei Bifidus, a fost ales pentru a imbunatati actiunea unor „gene reparatoare' care sunt responsabile de regenerarea celulara, iar adenozina (cunoscuta ca o componenta indispensabila a ADN-ului) este considerata importanta in functionarea celulara.
 

Pret: 55 lei (15 ml)


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice