Crema de maini

Ingrijire intesiva pentru maini foarte deshidratate, foarte deteriorate

Mainile active, ocupate cu gradinaritul, muncile manuale, artistice, cu sportul in aer liber si alte activitati, au nevoie de atentie speciala cand sunt expuse la frig, soare, schimbari climaterice si alte agresiuni, fara a avea o protectie potrivita.

Pielea se deshidrateaza, proces accentuat si de lipsa glandelor sebacee, foarte importante pentru protejarea peliculei hidrolipidica.

Pentru a trata, proteja si hidrata aceste maini foarte uscate, Laboratoarele MAVALA au conceput Crema pentru maini MAVA-PLUS.

Aceasta ingrijire intensiva raspunde conditiilor extreme la care este supusa pielea mainilor. Ingredientele vegetale formeaza un scut de protectie sub forma unei pelicule, pentru a fortifica bariera pielii si calmeaza mainile inflamate, inrosite si inasprite (complex bazat pe extracte din floarea soarelui, seminte de Cardiospermum).

Extrasul de arbore de unt are propietati de hranire, catifelare si regenerare.

Bisabololul si vitamina E reduc roseata si calmeaza epiderma afectata.
Nu contine parfum.

Inca de la primele aplicari, iritarea se diminueaza si mainile devin suple, relaxate si catifelate. Zi dupa zi mainile isi regasesc finetea si elasticitatea.

Mod de folosire: aplicati o cantitate mica pe dosul mainilor si masati indelung in special pe zonele foarte uscate si foarte iritate.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice