Crema hidratanta Hydreane, La Roche-Posay

Inovatie cu apa termala La Roche-Posay bogata natural in seleniu.

Inspirate de studiile asupra pielii sensibile si reactive, a fragilitatii si reactivitatii acesteia, La Roche-Posay lanseaza HYDREANE, prima crema hidratanta care reduce sensibilitatea cutanata.

Sensibilitatea cutanata se caracterizeaza printr-o reactie excesiva la factori care in mod normal sunt bine tolerati.

Pielea este mai vulnerabila la agresiunile externe: se inroseste, se irita, apar senzatii de mancarime.

Aceasta hiper-reactivitate nu este de natura alergenica, ci este legata de iritabilitatea terminatiilor nervoase care sunt prezente in straturile superioare ale epidermului.

Pentru a raspunde cat mai bine nevoilor pielii sensibile, apa termala La Roche Posay este asociata pentru prima data cu hidrolipidele, o noua generatie de hidrocaptori.

Datorita unei structuri apropiate de cea a membranei celulare, hidrolipidele sunt utilizate la fabricarea organelor artificiale si a solutiilor pentru lentilele de contact. Acestea se integreaza natural in epiderm si au proprietati unice care permit pielii sa absoarba apa si apoi sa o elibereze ininteriorul dermului.

Prezente in crema HYDREANE, hidrolipidele, in combinatie cu apa termala La Roche-Posay, patrund in piele pentru a asigura hidratarea si pentru a reduce progresiv sensibilitatea.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice