Crema si gel anticelulitic Bodyshape – Elmiplant

Majoritatea femeilor, indiferent de conformatie, se confrunta cu celulita, manifestata prin aspectul de „coaja de portocala”, in special in zona feselor, coapselor, soldurilor si abdomenului.

Combinand experienta in elaborarea produselor cosmetice cu o cunoastere vasta a ingredientelor naturale, noile produse BODYSHAPE sunt destinate zonelor cu probleme, conferind o piele supla si catifelata.

Elmiplant BODYSHAPE contine o combinatie unica de ingrediente active care ajuta la combaterea aspectului de „coaja de portocala” si reda vizibil fermitatea pielii.

Noile formule contin Lipofirm, Extract de Cafea Verde si Extract de Ginkgo Biloba si patrund rapid in piele, accentuand eficienta ingredientelor active. Formulele nu contin parabeni si sunt testate dermatologic.

Crema anticelulitica BODYSHAPE este imbogatita cu Lipofirm si Cafea Verde pentru o dubla actiune de modelare si subtiere.

Actiune eficienta demonstrata clinic :

  • dupa o saptamana, pielea devine mai ferma si mai supla
  • dupa 4 saptamani, pana la – 3 cm la nivelul circumferintei coapsei

Gelul anticelulitic BODYSHAPE este imbogatit cu Lipofirm si Ginkgo Biloba pentru o dubla actiune de modelare si subtiere.

Actiune eficienta demonstrata clinic :

  • dupa o saptamana, pielea devine mai ferma si mai supla
  • dupa 4 saptamani – 3 cm la nivelul circumferintei coapsei

URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice