Crema-tratament pentru un ten fara pata de la Farmec

Crema-tratament pentru un ten fara pata de la FarmecCrema, cu acizi din fructe, ulei de orez si acid ferulic, decoloreaza si atenueaza pistruii si petele pigmentare provocate de expunerea la soare, previne aparitia lor si indeparteaza stratul de celule moarte de la suprafata pielii, realizand astfel un tratament complex de refacere a epidermei.

Este un produs cu actiune reparatoare, necesar mai ales toamna, dupa ce iau sfarsit vacantele la mare si tenul are nevoie de o usoara depigmentare, pentru a-si recapata stralucirea', declara Ioana Borza, Marketing Manager Farmec Cluj-Napoca. Crema realizeaza treptat un tratament de decolorare a semnelor lasate de soare – pete pigmentare neuniforme si pistrui – si reda tenului luminozitatea. Este un produs indicat mai ales persoanelor cu tenul deschis la culoare, insa poate fi util oricui.'

Crema Farmec pentru pete, pistrui si albirea tenului este emolienta, hidrateaza si hraneste pielea. Acidul glicolic si acidul citric din compozitie realizeaza un peeling in profunzime, stimuland regenerarea celulara, in timp ce extractul uleios de orez si acidul ferulic neutralizeaza radicalii liberi produsi de expunerea la radiatiile ultraviolete.

Crema se aplica seara, dupa demachierea tenului, evitand zona ochilor si ranile superficiale. Pentru eficienta maxima, produsul trebuie utilizat in cure de sase saptamani, timp in care se recomanda evitarea expunerii la soare si aplicarea unei creme de zi cu filtru UV, cu factor de protectie de 15-20.

Crema este disponibila in farmacii, retelele de retail si in magazinele traditionale, la pretul recomandat de 8 lei.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice