Creste-l mare si frumos cu Supradyn Junior!

Supradyn Junior este un supliment alimentar bogat in multivitamine pentru copiii de 4 – 12 ani ce contine vitaminele A, D3, E, C, B3, Biotina, B12, B6 si Acid Folic.


Forma de ursuleti gumati este atractiva pentru copii, iar aromele delicioase de citrice, zmeura si portocale il fac irezistibil in randul celor mici. Supradyn Junior de la Bayer sustine cresterea si dezvoltarea sanatoasa, armonioasa a copiilor printr-un complex de vitamine si minerale.

Intre 4 si 12 ani, pe parcursul diferitelor perioade de crestere, copiii au nevoie de un aport adecvat de substante nutritive. In anumite conditii, precum aportul insuficient, apetitul scazut, perioada de covalescenta, efortul fizic si psihic intens, necesarul de micronutrienti este mult crescut. Un ursulet de Supradyn junior pe zi insa ii ofera juniorului tau toti micronutrientii esentiali, importanti in crestere, dezvoltarea fizica si psihica sanatoasa.

Ofera-i celui mic toate resursele necesare pentru a fi sanatos si a se dezvolta armonios. Supradyn Junior iti sare-n ajutor!

Ce rol au vitaminele pe care le contine Supradyn Junior?

  • Vitamina A  ajuta la cresterea, la dezvoltarea oaselor, mentine sanatatea dintilor si gingiilor. Are un rol decisiv asupra simtului vizual. Este importanta in raspunsul imun al organismului, stimuleaza formarea anticorpilor, ajutand astfel organismul in combaterea infectiilor virale, bacteriene si parazitare.
  • Vitamina D este factorul esential al formarii oaselor si dintilor, prin rolul jucat in mineralizarea oaselor si danturii. Regleaza cresterea si diferentierea celulelor si este importanta in imunitate si in metabolismul energetic.
  • Vitamina E stimuleaza activitatea sistemului imunitar, ajuta la prevenirea diverselor inflamatii, infectii, tumori. Impreuna cu vitamina A, protejeaza plamanii impotriva aerului poluat. Are rol important in echilibrul nervos, muscular, endocrin. Accelereaza vindecarea leziunilor, arsurilor, mentine sanatatea ochilor.
  • Vitamina C are functie de dezintoxicare a organismului si un puternic efect antioxidant. Intareste sistemul imunitar.
  • Vitamina B3 actioneaza in metabolismul proteinelor, in sinteza materialului genetic, in metabolismul energetic. Este necesara pentru functionarea normala a sistemului nervos.
  • Biotina este necesara pentru desfasurarea normala a proceselor energetice, pentru crestere, sinteza acizilor grasi, a anticorpilor.
  • Vitamina B12 indeplineste un rol benefic asupra sistemului nervos, in cresterea capacitatii de concentrare, invatare, echilibreaza pofta de mancare si stimuleaza procesul de crestere.
  • Vitamina B6 este indispensabila in   metabolismul proteinelor, aminoacizilor, glicogenului si in functionarea sanatoasa a celulelor nervoase. Este necesara in procesele de sinteza a hemoglobinei, a anticorpilor in reactiile imune.
  • Acid folic este important in producerea normala a globulelor rosii a sangelui  si in procesul de inmultire a celulelor.
     

URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati