A crezut ca ii da copilului bomboane colorate. Cand a realizat greseala, a ajuns la Urgente

O fetita de 3 ani din China a ajuns de urgenta la spital in urma cu o saptamana, dupa ce parintii ei au aflat ca ceea ce ei cumparasera si ea mancase, crezand ca sunt bomboane, erau ceva deloc comestibil.

Potrivit publicatiei The Sun, tatal fetitei nu avea habar cu ce isi hranise copilul, pana cand mama ei a venit si a ridicat o „bomboana” de pe jos.

Bile decorative din gel, confundate cu bomboane colorate

Mama a explicat pentru presa ca a fost la cumparaturi si, vrand sa ii cumpere fetitei sale bomboanele preferate, a cumparat din gresala bile colorate din gel, care se umfla in apa.

Mama da vina pe angajatul de la magazin, care nu i-a explicat ca respectivul produs nu este comestibil, si ca de fapt sunt bilute de gel decorative.

Mai tarziu, in aceeasi zi, in timp ce mama pregatea masa, tatal a vrut sa ii dea o gustare fiicei lui.

Acesta i-a dat „bomboanele” copilului sau in mai multe transe, varsandu-le in palma mai intai.

Totusi, parintii nu si-au dat seama de greseala, pana cand mama a ridicat o astfel de bomboana de pe jos si a bagat-o in gura. Atunci si-a dat seama si a scuipat biluta de gel imediat: „Era foarte dura si nu era deloc dulce. Atunci am vazut ca sunt bile de gel care se umfla in apa”, a povestit mama.

A crezut ca ii da copilului bomboane colorate. Cand a realizat greseala, a ajuns la Urgente 2

Panicati, parintii au alergat inapoi la magazin sa cumpere un alt recipient cu bile de gel, pentru a vedea cate sunt intr-unul si pentru a-si da seama cu cate si-au hranit copilul.

Recipientul continea 280 de bile de gel, din care fetita lor mancase 200.
Imediat ce au ajuns cu copilul la spital, parintii au aflat ca bilele incepusera deja sa se umfle.
Medicii i-au administrat fetitei laxative, iar copilul a eliminat bilele decorative pe parcursul a mai multe zile.

Chiar daca povestea s-a incheiat cu bine, parintii au avut parte de valuri de critici in social media, de la utilizatori care au ramas socati cand au aflat cu cate bomboane isi hraneau cei doi copilul.

Sursa: mommypage.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie