Cristina Cioran adoră bijuteriile sultanelor

Cristina Cioran (36 de ani), coprezentatoarea emisiunii Draga mea prietenă', de la Kanal D, e fascinată de serialul Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii'.

Vedeta îşi face mereu timp pentru a urmări serialul şi a mărturisit că îi plac la nebunie bijuteriile pe care le poartă, cu mândrie, toate sultanele. Încă de la primele secvenţe am fost cuprinsă de intrigile de la Palat, dar mai ales ador podoabele care de care mai sofisticate şi mai voluminoase pe care le poartă sultanele', ne-a povestit Cristina.

Acum găseşti la chioşcuri DVD-urile cu «Suleyman Magnificul», Sezonul 1

Fanii serialului pot achizitiona primul sezon al serialului „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” intr-o colectie speciala, pe DVD, in fiecare miercuri, incepand de astazi, exclusiv cu ziarul Libertatea, la pretul de 9,99 lei un DVD. Dacă l-ai pierdut miercuri cu ziarul, poţi găsi DVD-ul în fiecare zi, la chioşc.

Pe un singur DVD sunt inregistrate 2 episoade din primul sezon al serialului.

Cauta astazi, la chioscuri, primul dintre cele 12 DVD-uri cu sezonul 1 al serialului „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”! Se distribuie exclusiv cu ziarul Libertatea.

Asigura-te ca primesti DVD-urile cu inelul de originalitate si poti castiga o excursie in Turcia!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri