Cristina Dorha, aka Uni-K, probleme mari după ce a născut. „A fost un șoc pentru mine!”

Cristina Dorha, aka Uni-K, a dezvăluit ce probleme a avut după ce a devenit mamă pentru prima dată. Cântăreața, care făcea furori în anii 2000 cu piese precum O mie de ploi', Plec' sau Nu pot să cred' a născut în urmă cu mai bine de două săptămâni.

„A fost un șoc pentru mine!”

Artista a povestit recent, la Antena Stars, că întreaga experiență a fost n șoc pentru ea și că nu se aștepta să fie atât de greu.

„Acum, că au trecut 2 săptămâni și 2 zile, mă simt mult mai ok, dacă stau să povestesc. Nu mă așteptam să fie așa de greu, a fost un șoc pentru mine! Am mers pe data de 19 să mă inducă, din păcate am născut pe 21 printr-o cezariană forțată', a dezvăluit cântăreața.

„Bebelușul meu nu mai era în siguranță!”

Cristina a mai povestit cum cezariana nu era programată, dar doctorii au insistat să apeleze la ea, deoarece începuseră să apară probleme cu fătul. Decizia medicilor de a-i face cezariană de urgență a speriat-o și mai tare pe artistă. Norocul ei a fost că l-a avut alături pe soț, care s-a implicat foarte mult și a ajutat-o enorm în primele zile după naștere.

Cum își poate da seama o femeie că este pregătită să devină mamă

„Bebelușul meu nu mai era în siguranță și doamna doctor a luat decizia să facem cezariană, de urgență, nu m-am pregătit psihic, am avut un șoc când mi s-a spus că bebelușul nu mai e în siguranță. După naștere nu am fost în stare să mă ocup nici măcar de mine, soțul meu a fost cel care s-a ocupat și de bebeluș, și de mine', a adăugat ea.

„Am făcut ceva complicații!”

Cât despre recuperare, artista spune că a fost la fel de grea precum nașterea. Ea a făcut o serie de complicații, printre care și un edem postpartum, pentru care medicii i-au dat tratament injectabil. Cristina Dorha spune că nu s-a recuperat complet până acum, dar speră că lucrurile se vor îndrepta. Cântăreața a mai menționat și că a trecut printr-o depresie imediat după naștere.

Nu m-am așteptat ca recuperarea să fie atât de grea, am făcut ceva complicații. Câtă vreme am fost însărcinată nu am fost atât de umflată, am făcut un edem postpartum. Doctorii mi-au dat să fac injecții pentru 6 săptămâni, plus antibiotic 38 de zile. Sunt mai bine acum, dar nu m-am recuperat total.

Recunosc, cred că în prima săptămână am făcut o depresie după naștere. Cred că a fost ceva depresie amestecată cu neputința de a avea grijă de copilul meu', a povestit Cristina.

Foto –


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri