Cu bebe in vacanta: Sfaturi folositoare pentru o vacanta in siguranta

Pentru parinti, vacanta petrecuta impreuna cu bebelusul lor poate fi o experienta superba, ce ofera multe clipe de neuitat. De altfel, aceasta activitate implica si foarte multa responsabilitate din partea parintilor.

Asa ca, noi ne-am gandit sa iti oferim cateva sfaturi ce iti vor fi de folos atunci cand vei pleca in concediu cu micutul tau. 

In continuarea acestui articol, vei descoperi care sunt cele mai folositoare sfaturi ce te vor ajuta sa petreci impreuna cu bebelusul tau o vacanta in siguranta!

Fie ca va ganditi sa planificati concediul la mare, la munte sau orice alta destinatie, drumul cu masina va fi nelipsit. Bebelusul tau va avea nevoie de anumite accesorii care il vor ajuta sa se simta in siguranta. In acelasi timp, calatoria va putea fi si pentru voi mult mai relaxanta si linistitoare stiind ca, micutul este protejat asa cum se cuvine.

Acestea sunt accesorile care ii vor asigura lui bebe o calatorie memorabila, cat si in siguranta:

  • Un scaun auto

In mod cert, scaunul auto nu trebuie sa lipseasca sub nicio forma din masina, atunci cand micutul tau calatoreste impreuna cu voi. Este un accesoriu esential, ce confera o siguranta sporita. Noi am ramas placut surprinsi de produsele si ofertele pe care le-am gasit pe site-ul Babymatters.ro. In mod special, ni s-au parut foarte atractive si sigure, scaunele auto de la Be Safe, concepute pentru micutii de toate varstele. In plus, impreuna cu o husa protectoare, veti putea beneficia mai mult timp de acest indragit si util scaun auto. 

  • Un carucior pliabil   

Deoarece drumul cu masina s-a desfasurat in siguranta, trebuie sa te asiguri ca bebelusului tau nu ii lipseste un carucior pliabil. Pe langa faptul ca, este mai simplu si practic de transportat in masina, acesta te va ajuta sa il plimbi pe bebe atunci cand va aflati la destinatie. In felul acesta, va veti putea bucura cu totii de o vacanta de vis.

  • Patutul pliant

Chiar si pentru adulti, acomodarea cu un loc nou poate fi mai dificila in primele zile. Cu atat mai mult, pentru un bebelus. De aceea, va avea nevoie de patutul lui pliant pentru a se simti in siguranta si pentru a putea dormi linistit. In acest mod, totul va fi mai usor, placut si relaxant si pentru voi, ca parinti.

  • O cadita portabila

Va fi necesar sa ii asiguri lui bebe si o baita bine meritata, pentru a se bucura si mai mult de vacanta. De aceea, nu trebuie sa uiti acasa cadita portabila, potrivita micutului tau. Va fi mult mai simplu si de ajutor si pentru tine, iar bebe se va simti confortabil in timpul baitei, cat si dupa aceea.

  • Biberonul

Ultimul, dar nu cel din urma articol necesar este, biberonul. Bebelusul tau va avea nevoie, bineinteles, sa fie hranit. De aceea, va trebui sa adaugi in geanta de vacanta, cel putin un biberon, pentru a-i asigura alimentatia micutului tau. 

In concluzie, speram sa iti fie de folos sfaturile oferite de noi pentru a petrece o vacanta de neuitat, cat si in siguranta, alaturi de bebelusul tau! Tu la ce alte articole te-ai gandit sa mai adaugi in bagaj pentru micutul tau? 

Sursa foto: freepik.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial