Cu Dologel, durerile gingivale trec mult mai usor

Cu Dologel, durerile gingivale trec mult mai usorDespre valeriana, pe numele ei stiintific Valeriana Officinalis, se spune ca se numara printre cele mai folosite plante medicinale din lume. Cunoscuta si drept gusa-porumbelului sau odolean, valeriana este un remediu extrem de eficient in tratarea diverselor tipuri de tulburari emotionale, dar si in calmarea unei serii intregi de dureri, de la care nu fac exceptie nici durerile gingivale. Pentru calmarea lor exista gelul gingival Dologel, pe baza de extract de valeriana.

Valeriana este diuretica, astringenta, tonica, antispasmodica, anticonvulsiva, laxativa si carminativa. Are capacitatea de a echilibra sistemul nervos si de a reda vitalitatea. In general, valeriana este folosita ca remediu in caz de palpitatii, insomnie, astm, angoasa, stres si anxietate, dar si in caz de oboseala cronica sau suprasolicitare intelectuala.

Extractul de Valeriana Officinalis se obtine din radacina, prin acest proces potentandu-se proprietatile terapeutice ale plantei. Tinctura este, probabil, cel mai cunoscut si mai folosit preparat din valeriana, fiind recomandata in stari de nervozitate, insomnii si stari spastice.

Efectul calmant al radacinei de valeriana este valorificat si in produsele recomandate in cazul durerilor ce insotesc aparitia dentitiei la copii.

Gelul gingival Dologel asociaza efectul calmant al extractului de radacina de valeriana proprietatilor decongestionante ale musetelului si actiunii de anestezic local a propolisului.

Datorita proprietatilor sale, Dologel este recomandat si pentru alte iritatii ori leziuni ale cavitatii bucale, cum ar fi cele cauzate de purtarea unui dispozitiv dentar sau cele provocate de anumite alimente.

Gelul gingival Dologel este disponibil in varianta de 25 ml, volum suficient pentru o utilizare indelungata. Pret recomandat: 23 lei. Produsul este disponibil in farmacii.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati