Culorile care îți aduc noroc în 2015

Oaia de Lemn (sau Capra de Lemn) guvernează anul 2015. În anul guvernat de Oaia de Lemn, activitățile creative și evoluția spirituală sunt încurajate, la fel ca și începuturile de tot felul.  Dacă vrei să ai noroc în acest an, uite ce culori este bine să porți:

Specialiștii în Feng Shui spun că este bine ca în anul guvernat de Oaia de Lemn, care conform calendarului chinezesc, începe pe 19 februarie 2015 și se încheie pe 7 februarie 201,  să porți culori asociate acestui element. Nuanțele de maro și verde sunt cele care îți aduc noroc anul acesta

La fel, îți poartă noroc culorile asociate cu elementele Apă și Pământ, care sunt prietenoase cu lemnul (îl ajută să crească și să se dezvolte). Nuanțele de albastru și tonurile de pământ sunt cele care atrag norocul în viața ta în 2015 și te ajută ca lucrurile să îți meargă din plin. În privința accesoriilor norocoase, anul acesta este bine să porți jad, agate, turmalină sau malachit, perle, onix negru sau piatra lunii.

De ce culori să te ferești

Culorile asociate elementelor de metal sau foc (nu foarte prietenoase cu lemnul) sunt de evitat în 2015. Alb, gri, violet, portocaliu sau roșu nu sunt cele mai potrivite culori de purtat în 2015, anul guvernat de Oaia de Lemn.

foto Shutterstock

 

 

URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din Feminin