Culorile hanoracelor de damă cu glugă pe care ar trebui să le ai în garderobă

Hanoracul își are originea în cuvântul anglo-saxon „höd', pe când hanoracul cu glugă provine din Europa medievală a secolului al XII-lea. Din anul 1976, hanoracul a ieșit în evidența publicului datorită filmului american ‘Rocky, de atunci, acest articol vestimentar și-a câștigat popularitatea atât în outfit-urile școlare, cât și în ținutele de pe podiumuri.

Combinații vestimentare cu hanorace pentru femei de toate vârstele

Hanoracele sunt piese ‘must-have, de nelipsit din garderoba femeilor. Fie că le porți pentru rolul lor practic, sau pentru a-ți sublinia stilul vestimentar și personalitatea, hanoracele disponibile pe Bolf.ro țin pasul cu tendințele în modă, avantajează orice tip de siluetă, pun în valoare personalitatea purtătoarei și cel mai important: sunt iubite pentru numeroasele combinații vestimentare în care pot fi incluse. 

  • Hanorac cu imprimeu

Adaugă o notă glam ținutei tale și îmbracă un hanorac animal print, sau cu motive florale ori un imprimeu artistic ce va conferi un aer boem vestimentației tale. Asortează o pereche de pantaloni cu același imprimeu, sau adaugă o accesorizare fabuloasă, precum un fes în culori aprinse.

  • Hanorac roz

Cea mai delicată culoare nu trebuie să lipsească sub nici o formă din garderoba unei femei. Delicat și sensibil, acest tip de hanorac va aduce un aer de primăvară ținutei tale pentru sezonul rece. Adaugă un dress și o jachetă oversize din denim și vei arăta fabulos.

  • Hanorac în nuanțe neutre

Fie că optezi pentru un articol nude sau bej, marele atu al acestui hanorac este acela că, favorizează orice culoare de ten, ochi sau de păr. Combină-l cu o pereche de jeans indigo, pantaloni negri de trening, sau asociază-l cu tonuri tari de roșu, verde praz sau strălucitoare.

  • Hanorac alb

Sofisticat și trendy, hanoracul alb este un clasic ce te trimite cu gândul la jucătoarele de tenis. Poartă-l cu o fustă de stofă midi, dreaptă și sneakers de culoare albă.

  • Hanorac negru

Hanoracul negru este alt clasic atemporal, care dă frâu liber unei infinități de combinații vestimentare de top. De exemplu, îmbracă-l alături de o rochie florală, sau jeans classy și niște adidași cu talpă groasă din același registru cromatic.

  • Hanorac nonconformist

Aici pot intra nuanțe pastel sau materiale inedite. De exemplu, ce părere ai despre un hanorac lila, roz pal, bleu ciel sau galben-pai cu perforații? Vei arăta minunat dacă alegi să îl asociezi cu o fustă plisată și tocuri sau alături de niște colanți negri obișnuiți.

  • Hanorac Baja

Hanoracele Baja datează de cinci decenii, având rădăcini în Mexic, unde erau fabricate din materiale delicate. Inițial, hanoracele Baja aveau forma unui pulover sau poncho, însă piața actuală oferă modele prevăzute și cu glugă. Majoritatea hanoracelor Baja sunt fără mâneci, ideale pentru stilul hippie, asortându-se senzațional cu o pereche de pantaloni largi din bumbac și o pereche de ochelari de soare. Hanoracele Baja imprimă o notă rebelă ținutei tale. Una dintre particularitățile unice vizează design-ul în culori tari, cu dungi strălucitoare și desene inedite.

Hanoracele oferă o gamă largă de modele atractive, din care să alegi piesa potrivită cu restul ținutei. Fie că ai o întâlnire formală, sau te pregătești pentru o ieșire casual, poți opta liniștită pentru un hanorac nude, astfel încât să te asiguri că te simți confortabil și că arăți bine în outfit-ul compus de tine.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse
Buton