Cum a descoperit o femeie că soacra la care și-a lăsat bebelușul în grijă încerca să alăpteze copilul

O femeie care a lăsat-o pe soacra ei să-i îngrijească copilul a avut un șoc când a văzut-o pe camera de supraveghere că încearcă să alăpteze bebelușul. Povestea a fost făcută publică pe contul de socializare Reddit chiar de mama copilului.

Un cuplu cu un copil de 2 luni și-a lăsat copilul în grija bunicii. Nu era prima dată când mama soțului avea grijă de copilaș, mai ales că părinții lucrau cu normă întreagă în timpul săptămânii.

„El prinsese sânul, dar evident că nu primea lapte”

Femeia a dezvăluit în mediul online că erau deja trei săptămâni de când bunica era pe post de babysitter pentru băiatul ei, având în vedere că ea a trebuit să se întoarcă la muncă după concediul de maternitate.

Dar, într-o zi, avea să-și schimbe complet părerea față de soacra ei și față de capacitatea acesteia de a-i îngriji copilul. Totul a început cu o verificare de rutină a monitorului pentru bebelușul ei.

Motivul pentru care 90% din mame au probleme cu alăptatul

Femeia a explicat că i-a lăsat bunicii rezerve cu propriul lapte pentru a hrăni copilașul, pe timpul zilei.

Iar într-o zi, la serviciu, mama a făcut o verificare de rutină a aplicației de monitorizare a bebelușului pentru a vedea dacă micuțul doarme la prânz. Ea fusese informată de soacră prin mesaje SMS că bebelușul a fost deosebit de agitat când încerca să-l culce,  așa că i-a spus că o să-l țină în brațe pentru a-l calma.

Dorind să vadă dacă bebelușul este bine și dacă a reușit sau nu să adoarmă, ea a verificat aplicația și a avut parte de o mare surpriză.

Femeia a văzut-o pe soacră cu cămașa ridicată, cu sânul la vedere și cu copilul la piept.

„Era prins de sânul ei. Am fost șocată și îngrozită, [și] am sunat-o imediat, iar ea nu a răspuns, așa că a trebuit să stau acolo și să urmăresc încercarea ei de a-mi alăpta copilul. El prinsese sânul, dar evident că nu primea lapte, deoarece soacra mea nu alăptează.' – a dezvăluit femeia, citată de presa străină.

„Era supărată că am verificat camera”

În urma acestei întâmplări, mama bebelușului a decis că nu vrea ca soacra ei să mai aibă grijă de el, în ciuda constrângerilor financiare de a angaja o bona sau de a-și duce copilul la creșă.

După ce i-a spus soacrei ei ce a simțit când a văzut-o pe cameră, bunica a intrat în panică și i-a explicat că încerca doar să-l calmeze pe copil. Ea și-a acuzat nora că i-a luat nepotul de la ea pe nedrept.

„Era supărată că am verificat camera și că i-am spus [soțului meu] că mi-a invadat viața privată'.

Deși soțul ei i-a înțeles nemulțumirea, el și-a exprimat dorința de a-i oferi mamei sale o a doua șansă de a avea grijă de fiul lor, mai ales că ea a optat să o facă fără să le ceară ceva. Dar soția lui a refuzat să-și mai lase soacra în preajma micuțului.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri