Cum a reusit o mamica sa vindece cariile copilului in mod natural

Rikki, o mamica din Statele Unite, sustine ca a reusit sa vindece cariile fiului ei in varsta de 18 luni, in doar 8 saptamani, printr-un program alimentar natural.

Conform mamicii, inainte ca micutului ei sa ii apara cariile, acesta avea o alimentatie sanatoasa: era alaptat si avea o dieta pur organica. Mancarurile sale favorite erau biscuitii de graham si painea cu seminte de in. De asemenea, ii placeau si batoanele din cereale integrale, pe care le consuma in mod frecvent.

Problema cu produsele din cereale integrale cumparate din magazin este ca sunt bogate in anti-nutrienti, precum acidul fitic, ce blocheaza absorbtia de minerale.

Baietelul ei consuma de asemenea, oua si legume organice desi mama sa evita sa ii dea unt si lapte, considerand ca ii fac rau. Dupa ce a citit o carte despre cum sa vindeci cariile, Rikki, a realizat ca untul si laptele provenite de la vacile hranite cu iarba ajuta la vindecarea si intarirea dintilor si a oaselor. Lactatele care provin de la vaci hranite cu ierburi cobmat o parte din efectele negative ale anti-nutrientilor care se aflta in produsele cu cereale integrale din magazine.

Rikki, a introdus 4 schimbari majore in dieta fiului ei, pentru a obtine vindecarea cariilor.
1. A eliminat din dieta lui cerealele integrale si zaharul, reducand astfel pierderea de minerale cauzate de produsele din magazin
2. A inceput sa ii dea un amestec de ulie de ficat de cod si ulei de unt, ceea ce i-a furnizat fiului ei vitaminele liposolubile necesare pentru remineralizarea dintilor.
3. Fiul ei acum primeste lapte, branza si legume fermentate precum muraturi
4. Folosesc de asemenea si untul si Rikki gateste acum mancaruri folosind pui de gaina crescuti la tara si hraniti cu alimente naturale.

Rikki sustine ca daca sunt urmate aceste schimbari in dieta, rezultatele vor aparea imediat si copiii vor scapa de carii.

Sursa: thehealthyhomeeconomist.com
Text: Simona David


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau