Cum alcătuieşti un look de zi reuşit: sfaturi utile

Sunt o mulţime de diferenţe între un look de zi şi unul de seară. În principiu, activităţile de seară necesită un look elegant, de la machiaj şi până la outfit. Ţinuta de seară este pentru petreceri, nunţi, botezuri, aniversări, evenimente corporate, spectacole de operă sau de teatru. Pe de altă parte, un look de zi se poate purta la birou, la facultate, la shopping, la brunch sau la o plimbare. Cum ziua ai de obicei un program mai încărcat, ce implică diverse sarcini, este important să nu pierzi prea mult timp pentru a fi gata.

Există o mulţime de soluţii pentru a avea un look de zi impecabil fără să petreci ore în şir în faţa oglinzii. Bineînţeles, pentru a te bucura de acest lucru organizarea este cheia. Vei avea nevoie de o rutină de beauty bine pusă la punct şi de o garderobă în perfectă ordine, de la haine şi până la accesorii.

Iată câteva sfaturi utile pentru a alcătui un look de zi reuşit:

Alege piese vestimentare simple

Simplitatea este cea mai bună alegere atunci când vrei o ţinută de zi impecabilă fără să pierzi minute în şir pentru a combina piesele şi a decide cum vrei să arate look-ul tău. Printre cele mai cool şi uşor de asortat piese simple se număra blugii din denim negru sau albastru, tricourile bej, albe sau negre, balerinii, puloverele din materiale fine, fustele din piele, precum şi pantalonii conici din stofa sau fustele plisate. Balerinii şi sandalele cu câteva barete sunt perfecte pentru vară, în timp ce iarna ghetele şi cizmele din piele cu design clasic sunt o super alegere.

Când vine vorba de piese vestimentare simple, nu numai croiul este important, ci şi culoarea. Alege culori uşor de asortat, neutre, precum alb, gri, negru, bej sau roz pal. Dacă îţi doreşti o pată de culoare în ţinutele tale, stai departe de nuanţe extravagante şi optează pentru culori tari precum verde pădure, albastru regal, roşu sau corai.

Coafează-te rapid

Nu trebuie să petreci zeci de minute pentru a te coafa zi de zi. Există ondulatoare de păr care îţi pot uşura munca, astfel încât tu să renunţi la placă de păr sau la bigudiuri. Tehnologia a avansat foarte mult, astfel încât azi este mai uşor ca niciodată să ai un look fără cusur fără să îţi arzi părul sau să stai ore întregi pentru a-l coafa. O soluţie foarte bună sunt produsele de la Dyson, care folosesc cele mai noi tehnologii în îngrijirea şi stilizarea părului. Pe altex.ro găseşti Dyson Airwrap la super preţuri, pentru că părul tău să arate impecabil în fiecare zi.

Un look de zi fără cusur nu este greu de obţinut. Începe prin a alege haine uşor de asortat, clasice, precum tricourile de bumbac, blugii, fustele plisate, balerinii sau cizmele înalte. Hainele în culori fine şi elegante se vor demoda mai greu şi îţi vor pune în evidenţă fiecare outfit. Mai apoi, coafează-ţi lejer părul, pentru a economisi timp şi pentru a proteja firul de păr. Rămâne la alegerea ta să adaugi un strop de make-up, în funcţie de stilul tău personal.

Sursa foto: Pexels.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial
Buton