Cum îi convingi pe copii să mănânce ce nu le place? Heidi Klum a găsit soluția: „Îi plătesc pe copiii mei să mănânce sănătos“

Cei care au copii cunosc cât de încăpăţânaţi pot fi aceştia atunci când vine vorba de mâncare, însă top-modelul german Heidi Klum a găsit o soluţie pentru a se descurca cu cei patru copii ai săi. 

„Nu am ţinut niciodată cu adevărat o dietă. Dorinţa mea pentru anul 2013 este de a începe fiecare zi cu un suc proaspăt de fructe. Facem un efort în fiecare dimineaţă – curăţăm de coajă mai multe fructe, precum ananas, mere, lămâi, banane, kiwi, apoi adăugăm ghimbir şi afine pentru a prepara un suc delicious, a povestit Heidi Klum.

„Unora dintre copiii mei nu le place acel suc şi am decis să le plătesc un dolar dacă îşi termină paharul cu acel suc în fiecare dimineaţă. Toţi banii ajung în puşculiţele lor şi au strâns deja o sumă bunicică începând cu 1 ianuarie. Ceea ce e bun pentru ei este bun şi pentru mine, a adăugat Heidi. 

Celebrul model german, în vârstă de 39 de ani, are patru copii: Leni, în vârstă de opt ani, Henry, în vârstă de şapte ani, Johan, în vârstă de şase ani, şi Lou, în vârstă de trei ani.

 

Citește mai multe aici


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii