Cum își pedepsește Jamie Oliver copiii

E iubit în lumea întreagă ca unul dintre cei mai talentați și creativi chef(i), este însurat cu iubita din liceu și are 4 copii. Dar Jamie Oliver și-a făcut recent o mulțime de dușmani, după ce a declarat ce pedeapsă neobișnuită i-a aplicat fetei sale în vârstă de 12 ani, care-i răspunsese obraznic.

'Poppy a fost obraznică și complet lipsită de respect. Pe vremea când eram eu copil, pentru un asemenea comportament, ar fi încasat-o, dar acum să bați un copil nu mai e la modă și nu dă bine, mai ales când ești un chef celebru ca mine ' – a povestit, mai în glumă, mai în serios Jamie Oliver.

Ce alternativă a găsit creativul chef? La câteva minute după incident, când fiica lui a crezut că pericolul trecuse, i-a dat să mănânce niște felii de mere peste care presărase un fel de ardei iute de 140 de ori mai iute decât cel cu care suntem noi obișnuiți.

Pedeapsa și-a făcut efectul, dar i-a atras chef-ului dezaprobarea soției – Jools a fost supărată zile întregi pe celebrul bucătar.

Metoda de disciplină ar fi rămas neștiută, dacă Jamie nu ar fi făcut-o publică într-o emisiune de televiziune. Comentariile nu au întârziat să apară, un însărcinat cu protecția copilului considerând pedeapsa originală o formă serioasă de abuz asupra copilului.

Jamie Oliver a declarat în numeroase rânduri că este destul de strict cu copiii lui, cărora dorește să le insufle bunele maniere și că speră să fie un părinte la fel de bun precum tatăl lui, Trevor.

Psihologii ar comenta probabil că era de așteptat ca Jamie să aplice o astfel de pedeapsă, când el însuși a avut parte de o copilărie mai degrabă spartană. Celebrul chef a povestit odată că propriul său tată obișnuia să-l trezească atunci când lenevea punând pe el furtunul cu apă rece…

Tu ce părere ai despre metoda de discplinare folosită de Jamie Oliver?

foto Hepta


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie