Cum pot fi purtate hanoracele de copii?

Hainele de copii trebuie să fie comode, ușor de întreținut și din materiale prietenoase cu pielea. De asemenea, trebuie să aibă și un design interesant. Copilăria este perioada când se pot purta articole vestimentare ieșite din comun, așa că profită și oferă-i copilului tău îmbrăcăminte cât mai atractivă. Dintre toate articolele vestimentare pentru copii, hanoracele ies în evidență datorită faptului că sunt versatile și ușor de purtat. În cele ce urmează, îți prezentăm câteva situații în care pot fi purtate hanoracele. 

În lunile mai calde, cum ar fi în a doua jumătate a primăverii și în prima jumătate a toamnei, hanoracele pot ține loc de geaca. Sunt suficient de călduroase și de confortabile astfel încât copilul să se simtă perfect. De asemenea, hanoracele pot fi purtate și vara, în diminețile sau în serile răcoroase, când plouă sau pentru vacanțe la munte ori la mare. Hanoracul este mult mai ușor de purtat decât o geacă și asigură un grad de confort mai mare. 

Hanoracele sunt ideale și pentru activitățile în aer liber la școală sau grădiniță. Acestea pot fi purtate alături de o pereche de pantaloni sport, în cazurile în care nu este nevoie de un trening, ci doar de o ținută mai confortabilă, care să îi permită copilului să se miște în voie. În plus, hanoracele din bumbac, așa cum sunt cele de la Bebekiki.ro, sunt extrem de ușor de curățat în cazul în care se vor murdări. Nu trebuie să îți mai faci griji sau să cumperi detergenți speciali, ci doar să respecți temperatura indicată de spălare. 

Pentru fetițe, hanoracele pot fi purtate la orice, chiar și la rochițe și fustițe, dacă vor o ținută total diferită. Chiar și cei mici se pot îmbrăca astfel încât să fie în tendințe. Hainele de copii nu trebuie să fie simple și plictisitoare. Din contră: este vârsta ideală la care pot purta orice își doresc. Ba chiar este indicat să îți încurajezi copilul să își aleagă singur hainele, iar în cazul fetițelor, acestea aleg de cele mai multe ori hanorac și fustițe sau rochițe. Pentru ca ținuta să arate bine per total, este indicat să îi oferi copilului hanorace deosebite, care să iasă din zona sport, așa cum este acesta: Hanorac fete negru paiete roz. Așa cum poți observa, se potrivește perfect la orice, chiar și peste o rochiță sau alături de o bluziță și o fustiță. De asemenea, fetițele pot purta hanorace copii și alături de pantaloni sau de blugi, în funcție de vreme și de activitățile din ziua respectivă. 

Baiețeii adoră hanoracele și probabil știi deja acest lucru, din proprie experiență. Astfel, hanoracele pot fi purtate alături de blugi, de pantaloni casual din diferite materiale, alături de pantaloni sport și așa mai departe. De multe ori, băiețeii vor prefera hanoracele în locul unor geci subțiri, așa că asigură-te că în garderobă sunt suficiente. 

Așadar, hanoracele reprezintă unele dintre cele mai purtate articole vestimentare de copii. Sunt confortabile, ușor de întreținut și se potrivesc în numeroase situații. Dacă vrei să comanzi hanorace de calitate, intră pe site-ul BEBE KIKI. 

Sursa foto: unsplash.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Moda de pici