Cum puteți aduce atmosfera de primăvară în casă? Faceți camera de zi să „înflorească”!

Primăvara este unul dintre cele mai așteptate anotimpuri ale anului și ar trebui să se reflecte nu numai în exteriorul casei tale, ci și în designul interior. Dacă doriți să aduceți primăvara în casa dumneavoastră, există multe modalități de a face acest lucru. De la așezarea de flori proaspete în sufragerie, până la introducerea unor elemente decorative în culori pastelate și folosirea unei benzi LED pentru iluminatul ambiental, puteți da o notă specială locuinței dumneavoastră. 

Iată cum poți crea o atmosferă de primăvară în interiorul casei

  • Flori proaspete în camera de zi

Dacă doriți să aduceți primăvara în camera de zi, una dintre cele mai bune modalități de a face acest lucru este să plasați flori proaspete pe măsuța de cafea. Acest lucru nu numai că va da oricărui spațiu o explozie instantanee de culoare, dar va adăuga, de asemenea, un parfum minunat care va ajuta la crearea unei atmosfere confortabile în interiorul casei. Poți opta pentru flori care necesită puțină întreținere, cum ar fi margaretele, care nu necesită prea multă îngrijire și care încă arată uimitor atunci când sunt aranjate în vaze sau buchete prin casă. În plus, ia în considerare adăugarea câtorva lumânări parfumate în jurul acestor aranjamente florale, deoarece acestea pot contribui la îmbunătățirea aromei lor și le pot face și mai plăcute de avut în jurul sufrageriei. 

  • Introduceți elemente decorative în culori pastelate

O altă modalitate de a face ca orice spațiu să pară mai luminos și mai vesel este introducerea de elemente decorative în culori pastelate, cum ar fi accente de albastru deschis sau roz, în întreaga sufragerie – de la pernele de pe canapea la covoarele de pe podea și perdelele de la ferestre – toate aceste elemente ar trebui să fie selectate cu atenție în ceea ce privește paleta lor de culori, astfel încât să se potrivească perfect între ele și să creeze un sentiment de armonie în interiorul spațiului. În plus, ia în considerare adăugarea unor lucrări de artă cu motive florale sau a unor piese de decor rustic, cum ar fi tăvi din lemn care prezintă desene de artă abstractă – aceste elemente vor aduce cu siguranță puțină viață în orice cameră! 

  • Utilizarea unei benzi LED pentru iluminatul ambiental

Benzile LED devin din ce în ce mai populare atunci când vine vorba de crearea unui iluminat ambiental în interiorul unui spațiu – acestea vin în mai multe dimensiuni și forme, astfel încât vei putea găsi exact ceea ce se potrivește cel mai bine în camera ta de zi, fără a avea prea multe fire împrăștiate peste tot. Trucul aici este să așezi banda led strategic în jurul colțurilor sau al pieselor de mobilier care au nevoie de iluminare – în acest fel nu vei avea o lumină orbitoare venind dintr-un singur punct, ci o strălucire caldă distribuită uniform în toată camera ta de zi, care o va face să arate și mai primitoare după lăsarea întunericului! Găsești la led-zone.ro numeroase opțiuni dintre care poți alege.

Aducerea primăverii în casa ta nu trebuie să fie complicată sau costisitoare – trebuie doar să te concentrezi pe mici detalii, cum ar fi introducerea florilor proaspete și a pastelurilor decorative în diferite spații din casă, împreună cu implementarea benzilor LED în scopul iluminării ambientale; toate aceste mici detalii vor face ca sufrageria ta să înflorească!

Sursa foto: Unsplash.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial
Buton