Cum s-a transformat ideea unei fetițe de 10 ani într-o adevărată afacere

O fetiță din Rusia, în vârstă de 10 ani, a avut o idee genială care s-a transformat într-o afacere. Dasa Kuzentova a participat în urmă cu un an la o serie de cursuri de afaceri pentru copii, unde micuții erau învățați bazele marketingului.

Prima temă a fost: ce problemă pe care o au zilnic oamenii vreau să rezolv'? Şi m-am gândit că oamenii au foarte mult de furcă din cauza şosetelor desperecheate.', a spus micuța, citată de știrileprotv.ro.

Așa s-a născut o afacere care se bazează exclusiv pe șosete desperecheate, ce pot fi purtate în orice combinații. Ideea s-a dovedit a avea mare priză la public, vânzările acestor șosete depășind orice așteptări. Doritorii pot primi seturile de șosete desperecheate, care vin în număr de 11 bucăți.

În plus, fabirca producătoare de șosete, care a acceptat provocarea micuței Dasa, a realizat o colecție specială de șosete desperecheate pentru 2021, dedicată evenimentelor majore din acest an. Potrivit reprezentanților fabricii de țesături care produce șosetele, acestease vând mai ceva ca pâinea caldă.

Abia am avut timp să facem acest lot, erau toate deja comandate, toată marfa a fost vândută, nu mai avem timp nici măcar să împachetăm marfa', a apus Valentin Rybalkin, directorul fabricii, ad[ug\nd c[ ultima comand[, de 10.000 de bucăți, a fost deja vândută.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri