Cum să decorezi casa de Sărbători

În fiecare an, de Crăciun, îmi amintesc cum în seara de Ajun, plecam cu tata în Orăşelul Copiilor şi o lăsam pe mama în bucătărie, pregătind sărmăluţele, salata de boeuf, cozonacii şi toate bunătăţile pentru masa de Crăciun.
Când ne întorceam, surpriză: toată casa era decorată ca în poveşti, bradul era împodobit, iar Moşul deja trecuse pe la noi şi ne lăsase cadourile… Cred că fericirea din ochii mei era suficientă pentru mama şi îi răsplătea toată munca şi oboseala depuse pentru a-mi oferi un Crăciun minunat.

 

Aşa cum mie mi-au rămas în minte şi mai ales în suflet aceste clipe, sunt convinsă că pentru oricine (dar mai ales pentru cei mici) Crăciunul este magic atunci când îl petreci alături de cei dragi, într-un decor de basm.

Ai terminat curăţenia şi totul străluceşte în jur? Salata de boeuf este decorată? Cozonacii sunt deja la cuptor şi se remenesc în obraji? Atunci e timpul să îmbraci casa în haine de sărbătoare. Iată cum să decorezi casa de Sărbători. Am strâns în această galerie foto cele mai creative idei care să-ţi vină în ajutor. Inspiră-te din alegerile noastre şi creează un decor de poveste pentru un Crăciun magic:

 

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie