Cum să faci păpuși din șosete

Banalele șosete pot deveni o originală jucărie și un prieten de neprețuit pentru copilul tău. Cu foarte puțini bani, un strop de îndemânare și multă imaginație, poți transforma orice pereche de sosete într-un personaj adorabil.

Nici măcar nu trebuie să mergi la cumpărături special pentru asta: precis găsești prin sertare vreo șosetă care și-a pierdut perechea sau care deja a obosit de-atâta purtare. După ce ai descoperit materia primă prin sertare, gândește-te ce personaj ai putea crea din șosetele tale: poți face tot felul de păpuși din șosete, care pot deveni un frumos cadou personalizat. Iar partea bună este că operațiunea păpuși din șosete se poate face chiar împreună cu cel mic (care nu are voie cu acul și foarfeca, până pe la 6-7 ani).

Dacă nu ai inspirație, trage cu ochiul la papuchette.ro

Dana Stăvaru este economist de meserie și lucrează în domeniul imobiliar, dar acum 3 ani și-a descoperit pasiunea de a face păpuși din șosete dintr-o întâmplare, pe cînd dorea să facă un cadou special, handmade, pentru o bună prietenă. Așa s-a născut papuchette. Dana a creat o mulțime de personaje din șosete și, spune ea, nu e atât de complicat precum pare.

Dana Stăvaru te învață, pas cu pas, cum să faci păpuși din șosete: (foto Andrei Morar)

[imagebrowser id=141]


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Timp liber