Cum sa-l ajut sa treaca peste depresie?

Am nevoie urgenta de un sfat, va rog. Sotul meu e in strainatate singur de 6 luni de zile. A venit acasa de 2 ori, dar a stat foarte putin. Ii este dor de copilul nostru si de mine si e la pamant. Nu are chef de viata, zice ca s-a saturat, nu de munca, sa stea singur s-a saturat. Ce-i pot zice, cum sa-l incurajez? E tanar, suntem tineri, dar nu e inca matur sa suporte astfel de lucruri, parerea mea.

Stiu ca barbatii se dezvolta mai greu, dar el a vrut copil si acum de ce ii este greu!? Acolo nu am dus lipsa niciodata de nimic, doar acum ii lipseste copilul. Noi trebuie sa mergem peste vreo 2 luni la el, sa stam din nou impreuna, dar nu stiu ce are, isi doreste sa moara, e cu moralul la pamant. Va rog,cum pot sa-l inveselesc? Ii spun mereu ca o sa fie bine, in curand, dar nici o schimbare! Va multumesc.

Intrebare pusa de: Acrudoae( 21 ani), , Dorohoi

Expertul nostru va raspunde:

Din pacate nu puteti sti care este cauza reala care sta la baza aparitiei acestor stari. Sa fie distanta, sa fie faptul ca este singur sau poate doar ca a plecat departe, nu stiu. Sa speram ca aceste stari vor disparea deindata ce veti merge si dumneavoastra si copilul acolo, pentru a fi impreuna.

Daca acest lucru nu se va intampla va sfatuiesc sa apelati la un specialist. In legatura cu ce sa-i spuneti ca sa-l ajutati sa se simta mai bine, este clar ca afirmatii in legatura cu pespectiva, cu cat de bine o sa fie cand veti merge la el, nu sunt de nici un folos. Problema lui este acum si nu atunci. Poate ar fi de ajutor doar sa-i recunoasteti si sa-i acceptati suferinta.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Sfatul expertului