Cum să organizezi petrecerea perfectă de botez?

Botezul este un mod sacru de a primi un nou-născut în familie și în Biserică. Pentru a te ajuta să celebrezi botezul copilului, am întocmit o listă utilă de idei de petrecere de botez pe care le poți folosi pentru a aduna familia și prietenii cu ocazia acestei zile speciale.

Ce faci la o petrecere de botez?

Indiferent dacă ești părintele sau nașul bebelușului, aruncă o privire asupra acestor activități pe care le poți încorpora în petrecerea de botez a copilului o pentru a asigura o sărbătoare emoționantă și de neuitat. 

Poți lua într-o sticluță o mică porție din apa sfințită care este folosită pentru a-ți boteza copilul, pe care o poți păstra ca amintire. Această apă sfințită poate fi o amintire pe tot parcursul vieții despre primul dintre multele momente sacre ale copilului tău. Sau poți ruga preotul să sfințească o icoană în această apă, care apoi îi va rămîne copilului.

Asigură-te că faci o mulțime de fotografii în timpul evenimentului. Mai târziu, poți folosi aceste fotografii pentru a crea un album foto special la care te poți uita împreună cu copilul tău când este momentul potrivit. Încercă să surpinzi toți invitații în aceste poze, pentru a-i arăta celui mic toate detaliile petrecerii lui.

Cere-i fiecărui invitat să scrie un mesaj pe care să-l citească copilul tău la cea de-a optsprezecea aniversare. Ei pot alege să împărtășească versetele biblice preferate, lecțiile importante de viață sau sfaturi utile.

Dacă alți copii mici vor fi la petrecerea de botez, încearcă să ai câteva activități planificate pentru a-i distra. Unele idei includ jocuri clasice cum ar fi vânătoarea de comori; jocuri cu apă, dacă organizezi petrecerea de botez vara și ai spațiu în aer liber, ia în considerare planificarea pentru baloane cu apă, pistoale cu apă sau tobogan. Poți apela, de asemenea, la ajutorul unor profesioniști și poți contracta un animator de petreceri pentru copii care să se ocupe de cei mici. Îi poți găsi pe cei mai buni la https://dizemanepe.ro/animatori-petreceri-copii/

De ce să-i lași doar pe copii să se distreze? Planifică câteva jocuri distractive și pentru adulți, cum ar fi ghici cine e?'. Cere tuturor să aducă o poză cu ei înșiși pe vremea când erau copii și să vezi câți petrecăreți pot potrivi corect copilul cu adultul.

Care sunt câteva teme pentru petrecerile de botez?

O temă ideală pentru orice petrecere de botez este cea care completează cauza centrală de sărbătoare: bebelușul care este botezat! Există o mulțime de idei și teme adorabile și ușor de executat, cum ar fi:

Animale drăgălașe: de la Peter Rabbit la Winnie the Pooh, animalele drăgălașe care reprezintă copilăria sunt perfecte pentru a-ți sărbători micuțul cu familia și prietenii.

Sezon: Indiferent de perioada din an, poți celebra ziua specială a copilului tău potrivind tema botezului cu anotimpul. Alege flori bogate pentru primăvară, decor nautic pentru vară, dovleci și culori de toamnă pentru toamnă și oameni de zăpadă pentru iarnă.

Gemeni: Dacă botezi gemeni, sărbătorește ziua dublând tot decorul într-un mod drăguț și îmbrăcându-i pe cei mici în ținute asortate.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial