Cum să preveniți problemele pielii alegând șervețelele umede potrivite pentru bebeluși

Șervețelele umede pentru bebeluși se numără printre produsele indispensabile pe care părinții trebuie să le ia mereu în considerare. Șervețelele umede de unică folosință concepute pentru a ușura procesul de schimbare a scutecelor sunt extrem de necesare pentru toți părinții.

Șervețelele umede pentru bebeluși nu trebuie să se regăsească numai acasă, ci și în trusa portabilă de zi cu zi, astfel încât schimbatul scutecelor în afara casei este mai facilă și mai puțin neplăcută.

În zilele noastre, există zeci de mărci și tipuri de șervețele umede pentru bebeluși; atât de multe încât alegerea celor mai potrivite poate fi un pic copleșitoare pentru părinți.

Care sunt beneficiile șervețelelor umede de unică folosință pentru bebeluși?

Șervețelele umede pentru bebeluși reprezintă o alegere populară printre părinți și îngrijitori datorită numeroaselor beneficii:

Convenabile

Șervețelele umede pentru bebeluși facilitează schimbatul scutecelor acasă, dar și afară. După folosirea lor, ele pot fi, pur și simplu, aruncate la gunoi.

Portabile

Șervețelele umede pentru bebeluși sunt disponibile în pachete mici ușor de purtat într-o poșetă sau o pungă de scutece. Drept urmare, vei fi pregătit pentru a-l curăța și igieniza pe cel mic, indiferent de momentul și de locul în care te vei afla.

Special concepute pentru pielea bebelușului

Șervețelele pentru bebeluși sunt special produse pentru pielea celui mic. Acestea nu conțin substanțe dure sau orice alte produse care ar putea irita pielea copilului.

Tipuri de șervețele pentru bebeluși

Piața șervețelelor pentru copii nu duce lipsă de opțiuni. Cele mai multe sunt parfumate, neparfumate sau sensibile. Pe lângă aceste trei variante, există și alte caracteristici pe care trebuie să le iei în seamă: cât de groase sunt, cât de ușor se rup, cât de absorbante, cât de elastice și cât de moi sunt.

Șervețelele umede parfumate

Șervețelele parfumate pentru bebeluși au rolul de a acoperi mirosurile neplăcute. Acestea pot fi extraordinare dacă micuțul nu este sensibil la parfum. Când te decizi să cumperi pentru prima oară un pachet de șervețele parfumate, alege cel mai mic pachet disponibil pentru a te asigura că nu irită pielea copilului.

Șervețelele umede fără parfum

Șervețelele fără parfum pentru bebeluși nu sunt în toate cazurile sensibile, însă șervețelele sensibile nu conțin niciodată parfum. Explicația este că șervețelele fără parfum pot conține alcool sau alte ingrediente care pot fi problematice pentru bebelușii cu pielea sensibilă. Produsele neparfumate pur și simplu nu conțin parfum adăugat.

Șervețelele umede sensibile

Șervețelele sensibile pentru bebeluși nu conțin parfum și nici alcool. Acestea sunt ideale pentru copiii care au probleme cu pielea, cum ar fi eczeme sau erupții cutanate.

Din ce sunt făcute șervețelele pentru bebeluși?

Pe scurt, șervețelele umede pentru bebeluși sunt făcute din șervețelele în sine și din soluția de curățare. Materialul șervețelului poate varia în funcție de producător, dar, în general, este confecționat din fibre nețesute'.

Soluția de curățare este compusă de obicei din ingrediente care se găsesc în mod frecvent în șervețele, cum ar fi:

  • apă
  • detergenți
  • agenți de hidratare
  • aloe vera
  • parfumuri
  • conservanți

Cum să alegi șervețele umede pentru bebeluși care să corespundă nevoilor tale

Deoarece nu toate șervețelele pentru bebeluși sunt create la fel, există câteva aspecte cheie pe care trebuie să le iei în considerare atunci când alegi cele mai potrivite șervețele pentru bebeluși.

Preț

Deoarece vei folosi în medie 1.110 șervețele pe lună în primul an de viață al copilului, costul șervețelelor pe care le alegi reprezintă un factor important. Atunci când faci calculul, poți înmulți costul unui pachet de șervețele cu 15 pentru a obține o estimare a costului lunar al șervețelelor în primul an al copilului.

Cantitate

Dacă achiziționarea a 15 pachete de șervețele umede pentru bebeluși pe lună pare costisitoare, află că există o modalitate excelentă de a reduce costurile: cumpărarea în cantități mai mari. Descoperirea unei mărci care îți permite să cumperi cantități mai mari de șervețele pentru copii la un preț redus poate reduce serios costul lunar al șervețelelor pentru copii.

Bonus: în felul acesta știi sigur că șervețelele îți vor ajunge pentru o perioadă mai lungă de timp.

Impactul asupra mediului

Atunci când cauți șervețele umede pentru bebeluși ecologice, alege-le pe cele menționate ca fiind biodegradabile. Principalul beneficiu al șervețelelor biodegradabile este că descompun mult mai repede. De asemenea, poate fi înțelept să cumperi șervețele vegane, produse fără cruzime față de animale, făcute fără gluten și realizate dintr-un material pe bază de plante precum bambusul, deoarece este una dintre cele mai regenerabile resurse.

Ingrediente care sunt bune pentru pielea sensibilă

Cu toate că aproape toate șervețelele umede pentru bebeluși sunt non-toxice, nu toate șervețelele sunt recomandate pentru copiii cu pielea sensibilă. Și deoarece șervețelele umede pentru bebeluși intră în contact cu pielea acestuia de multe ori pe zi, este ideal să găsești unele făcute special pentru pielea sensibilă. Cel mai important este să găsești șervețele hipoalergenice care sunt testate de dermatologi. Riscul ca acestea să provoace o reacție alergică este foarte mic deoarece nu conțin substanțe chimice și aditivi.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial