Cum sa ramai insarcinata cu fata – 6 trucuri utile

Abia astepti sa cumperi primele fustite roz si sa ii impletesti parul? Inseamna ca ti-ai dori tare mult sa ramai insarcinata cu fata.
Nu exista nicio metoda care sa iti garanteze ca vei ramane insarcinata cu fata, insa exista doua metode cu iz stiintific ce pretind a avea un grad de succes in selectia sexului de catre parinti. Iata cum trebuie sa procedezi daca vrei sa ramai insarcinata cu fata.

Cum sa ramai insarcinata cu fata – Metoda Shettles

Mentionata si in articolul Cum sa ramai insarcinata cu baiat, metoda a fost dezvoltata de un medic ce pretinde ca parintii pot influenta sexul viitorului bebelus.

In acest caz, metoda doctorului Shettles, ce exista inca din anii 60, se pare ca ar avea o rata de succes de 75% pentru parintii care isi doresc sa conceapa o fetita.

Medicul era de parere ca, pentru a ramane insarcinata cu fata, cel mai important aspect este sincronizarea.

Sexul bebelusului e determinat de tipul de cromozom purtat de sperma. Doctorul credea ca sperma ce poarta cromozomi masculini inoata mai usor, insa supravietuieste pentru o perioada mai scurta de timp.
La polul opus, sperma responsabila de conceptia unei fete este mai lenta, insa e mai rezistenta in timp.

Potrivit medicului, pentru a ramane insarcinata cu o fata, e necesar sa ai raporturi intime cu doua-patru zile inainte de ovulatie.
Pana cand ovulatia are loc, doar sperma ce poate concepe o fetita ar mai ramane pentru a fertiliza ovulul.
Shettles mai sfatuieste ca, daca incerci sa concepi o fata, sa eviti sexul exact in ziua in care mucusul vaginal capata aspectul de albus de ou, deoarece acesta ar fi semn clar de ovulatie.

E foarte important de retinut, totusi, ca daca eviti raporturile sexuale fix in acest interval, iti poti reduce complet sansa de a ramane insarcinata, indiferent daca ar fi baiat sau fata.

Cum sa ramai insarcinata cu o fata: Metoda Whelan

La polul opus, exista o alta metoda, ce pretinde a avea o rata de succes de 57% pentru cuplurile ce incearca sa conceapa o fata.

Dr. Whelan are o teorie diferita, anume ca pentru a ramane insarcinata cu o fata, e necesar ca raporturile sexuale sa aiba loc cu 2-3 zile inainte de ovulatie, iar pentru un baiat, cu 4-6 zile inainte de ovulatie si pana in ziua ovulatiei.

Cele doua metode ale celor doi medici sunt complet opuse si ambele au parte de parinti care sustin ca le-a adus bebelusul mult dorit, insa e greu de confirmat daca rata de succes are vreo legatura cu metoda aplicata sau daca este o pura coincidenta.

Pozitii ideale pentru a concepe o fata

Asa cum pentru a concepe un baiat sunt necesare pozitii care permit o penetrare cat mai profunda, pozitiile care asigura o penetrare superficiala sunt ideale pentru a concepe o fata.

Acest lucru controleaza distanta ejacularii fata de col. Astfel, evitand penetrarea adanca, poti preveni sperma purtatoare de cromozom Y sa ajunga la ovul, dandu-i o sansa mai mare spermei purtatoare de cromozom X sa reziste mai mult timp si sa fertilizeze ovulul.

Cum sa concepi o fata: evita orgasmul

Se presupune ca evitarea orgasmului feminin ar putea ajuta la conceperea unei fete. Organismul femeii secreta o substanta alcalina dupa orgasm, ce ajuta sperma raspunzatoare de conceperea unui baiat sa supravietuiasca mai mult.

Consuma mai multe legume

Includerea a mai multe legume si fructe in dieta ar putea spori sansele de a concepe o fata. Unii oameni cred chiar ca o dieta vegetariana, bogata in spanac, nuci si broccoli, poate ajuta daca vrei sa ramai insarcinata cu fata.

Cum sa concepi o fetita: Baia de dinainte

Unii oameni cred de asemenea ca spermatozoizii ce ar putea concepe un baietel sunt mai sensibili la caldura. Asadar, o baie calda inainte de sex ar putea creste sansele de a avea o fata.

Pentru majoritatea cuplurilor, cel mai important aspect in ceea ce priveste viata de parinte este sa aiba un copil sanatos, indiferent de sex.
Daca totusi iti doresti mult o fetita, incearca metodele de mai sus, eventual combinate, fiind totusi constienta ca ele nu se bazeaza pe dovezi stiintifice clare, ci sunt mai degraba teorii nedemonstrate.

Sursa: bellybelly.com.au

Imagine: Shutterstock


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Contraceptie si planning