Cum sa scap de divergentele cu sotul?

De cand ma stiu mi-am dorit o familie, cu doi copii, fericita. Caut exact ce nu am avut eu in copilarie! Avem un copil dar si enorme divergente, pe teme diferite. Ceva ne leaga (si nu e vorba doar de copil) ca altfel… Eu planuiesc al doilea copil. Cum am putea scapa de divergente? (suntem amandoi foarte incapatanati si eu ii reprosez mereu ceva).

Intrebare pusa de: Cristina( 31 ani), , Timisoara

Expertul nostru va raspunde:

Din ceea ce scrieti inteleg ca v-ati dorit o familie fericita care sa va satisfaca dorintele din copilarie, dar in prezent aveti un sot si un copil si enorme divergente. In incercarea de a va satisface aceste dorinte, planuiti al doilea copil (din cate inteleg este doar dorinta dumneavoastra nu si a sotului), care ar urma sa vina intr-o atmosfera de incapatanare si reprosuri.

Cred ca situatia este complexa si raspunsul este foarte important pentru dumneavoastra, iar in cateva cuvinte nu as putea aborda decat superficial ceea ce poate v-ar ajuta si clarifica. Pentru asta cred ca ar fi mai potrivit sa consultati un specialist, singura sau impreuna cu sotul.

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Sfatul expertului