Cum sa scap de divergentele cu sotul?

De cand ma stiu mi-am dorit o familie, cu doi copii, fericita. Caut exact ce nu am avut eu in copilarie! Avem un copil dar si enorme divergente, pe teme diferite. Ceva ne leaga (si nu e vorba doar de copil) ca altfel… Eu planuiesc al doilea copil. Cum am putea scapa de divergente? (suntem amandoi foarte incapatanati si eu ii reprosez mereu ceva).

Intrebare pusa de: Cristina( 31 ani), , Timisoara

Expertul nostru va raspunde:

Din ceea ce scrieti inteleg ca v-ati dorit o familie fericita care sa va satisfaca dorintele din copilarie, dar in prezent aveti un sot si un copil si enorme divergente. In incercarea de a va satisface aceste dorinte, planuiti al doilea copil (din cate inteleg este doar dorinta dumneavoastra nu si a sotului), care ar urma sa vina intr-o atmosfera de incapatanare si reprosuri.

Cred ca situatia este complexa si raspunsul este foarte important pentru dumneavoastra, iar in cateva cuvinte nu as putea aborda decat superficial ceea ce poate v-ar ajuta si clarifica. Pentru asta cred ca ar fi mai potrivit sa consultati un specialist, singura sau impreuna cu sotul.

 

 


Recomandari
Redactia.ro
Unica.ro
Sfatul Medicului
Mai multe din Sfatul expertului