Cum să slăbești cu borș

Puțin cunoscut în occident, borșul este folosit în multe zone din țară ca medicament. Cu borș se tratează bronșitele, sinuzitele și astmul. Mai mult, borșul era remediul folosit la țară în cazul bolnavilor de tbc, dar și pentru tratarea durerile de ficat și bilă. Cura de slăbire cu borș este și ea eficientă. Durează 7 zile, timp în care se pierd aproximativ 4-5 kilograme. Uite cum să slăbești cu borș.

 

Ziua 1: o  cană de borș și fructe la discreție, dar nu banane sau struguri

Ziua 2: 2 căni de borș și legume (morcovi, țelină, praz, spanac, urzici)

Ziua 3: 3 căni de borș, legume și fructe (fără banane) – echivalentul a 200 g la fiecare masă

Ziua 4: 4 căni de borș și 3 banane

Ziua 5: 5 căni de borș și carne de vită (fiartă sau la grătar) – 200-300 g/zi.

Ziua 6: 6 căni de borș, 100 g carne de vită fiartă sau la grătar + legume (200 g)

Ziua 7: 7 căni de borș, 75 g orez decorticat (cantitatea înainte de fiert), 100 g legume și un pahar de suc natural de fructe sau legume.

Pe toată durata dietei se beau cel puțin 2 litri de apă pe zi, iar sarea, zahărul, pâinea și alcoolul se exclud complet din meniu.

Tratament cu borș împotriva obezității

 

Un tratament simplu, dar, se pare, eficient pentru topirea kilogramelor are la bază tot borș. Timp de o săptămână se consumă zilnic un preparat obținut din jumătate de litru de borș proaspăt, zeama de la o lămâie, 2 litri de apă plată și trei linguri de miere. Preparatul se păstrează la temperatura camerei și se consumă pe durata unei zile. Tratamentul nu trebuie să depășească însă 7 zile.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Dieta, nutritie, sport