Cum sa te imbraci cand esti insarcinata

Afla cum te poti imbraca pe perioada sarcinii fara a cheltui o avere pe haine speciale pentru gravide.

In primele trei luni vei putea purta hainale tale normale, desi s-ar putea sa fie nevoie sa lasi un nasture deschis la pantaloni sau fuste. Dar acest lucru poate fi ascuns purtand niste bluze care sa-ti acopere talia.

Truc: infasoara un elastic in jurul nasturelui, trece-l apoi prin butoniera si prinde-l din nou de nasture.
Urmeaza apoi o perioada bizara pentru ca inca nu arati insarcinata, dar arati ca si cand ai pus cateva kilograme bune in plus.

Hainele tale obisnuite sunt prea mici, iar hainele pentru gravide, prea mari. Poti trece peste aceasta faza imbracandu-te cu haine cu un numar mai mari.

Poti adauga in garderoba ta de gravida urmatoarele articole vestimantare:
-pulovere largi, care iti vor tine de cald in serile racoroase si se vor mula bine pe burtica
-pantaloni cu talia foarte joasa, care sa-ti vina sub burtica sau dintr-un material elastic. Daca ii iei de culoare neagra vor merge cu orice si in orice anotimp

-tricouri simple, din bumbac
-exista lenjerie intima speciala pentru gravide, desi majopritatea prefera sa poarte ceea ce purtau de obicei, dar cu o masura sau doua mai mari. Sutienul este totusi important si ar trebui sa achizitionezi cel putin unul special pentru gravide.
-blugii cu talie foarte joasa iti vor veni bine in orice luna de sarcina, deci daca ai deja nu trebuie sa-ti ami cumperi altii.

Majoritatea rochiilor pe care le aveai inainte nu mai pot fi purtate, in primul rand pentru ca nu te incap, iar in al doilea rand, daca sunt mai largi iti vin inca, se vor ridica pe burtica si devin astfel prea scurte. In acest caz, combina-le cu o pereche de blugi.

Bluzele cu nasturi mai pot fi inca purtate, chiar daca nu le mai poti inchide. Poarta pe dedesubt un tricou sau o alta bluza.
Nu face greseala de a imprumuta haine de la partenerul tau.
Evita sa porti haine lalai, bluze cu maneci cazute sau cu multe buzunare, pantaloni bufanti sau pera stramti pe picior. Vei arata si mai mare.

Poarta pantaloni cat mai lungi; vei parea astfel mai inalta si mai supla. Liniile hainelor ar trebui sa fie drepte.
Daca ai un bust mare si vrei sa arate mai mic, poarte tricouri si bluze cu un decolteu adanc.
De asemenea, poti imprumuta haine de la prietene sau rude care au nascut inaintea ta.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete si moda