Cum să te menții de Sărbători? Iată 3 secrete pentru a-ți păstra silueta intactă după mesele bogate de Crăciun

Știm deja că sărbătorile, pe cât sunt de frumoase și de pline de magie, pe atât sunt de periculoase atunci când vine vorba de posibilitatea de a ne întoarce după ele cu câteva kilograme nedorite în plus. Mai ales pentru doamne, trecerea de la Crăciun la sărbătoarea dintre ani, reprezintă o adevărată provocare în vederea menținerii siluetei și a posibilității cuprinderii rochiei alese pentru revelion. Pentru a ne menține în formă și de sărbători este necesar să avem grijă la câteva aspecte simple, dar care pot face o reală schimbare atunci când vine vorba despre diferența dintre a ne simți prost cu cantitatea de mâncare pe care am consumat-o, versus a mânca într-un mod rezonabil care să ne împlinească, și să ne dea o stare de bine per total.

3 secrete care te ajută să te menții de Sărbători

Cu o săptămână înainte, intră la dietă

Poate termenul de dietă este puțin cam dur, și poate face multe persoane să se simtă constrânse în legătură cu felurile de mâncare pe care le pot consuma. Ideea de a mânca mai ușor, și mai slab caloric cu o săptămână înainte de prima masă festivă de sărbători, te poate scuti de acumularea unui număr mare de kilograme în plus după trecerea Crăciunului. Dacă alegi să optezi la o astfel de variantă, nu înseamnă că după ce te vei „înfometa' o săptâmănă, poți da năvală în sarmale și în cozonaci, ci ideea cu care ar trebui să rămâi este cea a echilibrului. Consumul echilibrat de mâncare și contrabalansat caloric, te poate ajuta să rămâi în formă și în anul acesta, de sărbători.

Tratamentele corporale te pot salva și de această dată!

Cu toții știm că, în special persoanele pe care le admirăm pe rețelele de socializare se folosesc de o sumedenie de tratamente corporale pentru a se menține în formă, și bine fac! Poți alege să recurgi la un tratament de tonifiere, oferit de pe site-ul celor de la silhouette.ro pentru a-ți menține talia și fesele în cea mai bună formă și după sărbători. Pe lângă alimentația echilibrată și mișcarea făcută regulat, este extrem de important să recurgem, la nevoie, și la un astfel de tratament ce ne este atât de la îndemână, pentru a ne putea bucura, în timp, de un corp de invidiat, și o stare de bine continuă.

Plimbă-te după masa de sărbători

Sfatul cu privire la exercițiile fizice în perioada sărbătorile este, cu siguranță, unul ce nu poate fi aplicat de oricine, căci, în acele momente, ne dorim să ne relaxăm și să uităm de griji, nu să ne petrecem timpul numărând caloriile și exercițiile fizice pe care le-am făcut.

Pentru a fi în formă, și a-ți păstra condiția fizică optimă tipului tău de corp, este îndeajuns să faci o plimbare de câteva zeci de minute, după mesele festive de sărbători. În acest fel îți ajuți digestia să funcționeze în parametrii săi optimi, și te asiguri că sarmalele consumate nu vor fi vizibile după Crăciun.

Bucură-te de fiecare masă de Sărbători din acest an, și alege să trăiești echilibrat!

Surse foto: pixabay.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial
Buton