Cum să-ţi accepţi şi îmbunătăţeşti frumuseţea naturală

Următorul articol este scris de Gina Brooke Brand Ambassador Intraceuticals şi Make up Artist.

Gina va fi prezentă la Bucureşti pe data de 26 martie pentru lansarea Intraceuticals Days.

Aici, a împărtăşit câteva sfaturi pentru a ne evidenţia trăsăturile şi a obţine o frumuseţe naturală.

Mulţi oameni se uită în oglindă şi observă doar aspectele care nu le plac.

Ca şi makeup artist, atât pentru celebrităţi cât şi pentru oameni obişnuiţi, aud în continuu: nasul meu este prea mare,  buzele sunt prea mici, ochii sunt prea depărtaţi şi lista poate continua.

Nu sunt un psiholog dar am senzaţia că ne criticăm prea aspru şi scăpăm din vedere imaginea per ansamblu. Adevărul este că nimeni nu este perfect şi toate trăsăturile noastre sunt unice şi frumoase. Cu orice risc, cred că imperfecţiunile sunt mult mai interesante decât simetria. Îmbrăţişându-ţi frumuseţea unică şi evidenţiindu-ţi trăsăturile este posibil să scapi de aceste bariere şi să capeţi mai multă încredere în tine.

Unul dintre cele mai bune aspecte ale jobului meu este de a asigura clientelor mele uneltele  şi viziunea necesare pentru o reinventare pe care nu şi-au imaginat-o vreodată. Încerc să evidenţiez la fiecare persoană frumuseţea sa naturală, jucându-mă cu cele mai intrigante atribute. De multe ori, pentru că clientul este prea ocupat cu ascunderea presupuselor defecte, ignoră cele mai atrăgătoare trăsături. Ochi migdalaţi superbi, piele catifetală sau buze perfect conturate.

Iată câteva trucuri simple pe care le poate folosi oricine pentru a-şi transforma lookul. Cu puţin noroc, iţi poţi mări încrederea în sine.

Focus Piele: Foloseşte Intraceuticals Rejuvenate Daily serum pentru a-ţi catifela şi uniformiza pielea. Este o foarte bună bază de machiaj. Aplică un evidenţiator de la arcada sprâncenei până la pomeţi în direcţia unui C întors. Foloseşte-l şi pe şanţul nasolabial şi pe zona dintre nas şi buze pentru a-ţi evidenţia forma buzelor. De fiecare dată când lumina se va reflecta pe piele, tenul tău va căpăta un aspect strălucitor. Aplică apoi o nuanţă bronzată pe pomeţii obrazului pentru o pată de culoare.

Focus ochi: Pentru a-ţi accentua ochii recomand genele false. Dacă depăşesc lungimea ochiului, taie-le din colţurile exterioare. Pentru a le monta, aplică un strat subţire de adeziv special la baza genei şi aşteaptă câteva secunde pentru a adera pe zona de lipire. Aplică genele false de la colţul interior al ochiului, urmează curba şi apasă uşor pentru lipire. Sari peste tuşul de ochi – banda genelor false este sufient de proeminetă pentru a renunţa la el.

Focus buze: Incearcă o culoare vibrantă şi puternică. Începe prin a aplica o bază neutră pe întreaga suprafaţă a buzelor pentru a evidenţia şi a crea totodată şi baza pentru ruj. Folosind o pensulă pentru buze, aplică culoarea de la mijlocul buzei către interior şi repetă procedura şi pe cealaltă jumătate.

In martie un IPad mini poate fi numai al tau! Intră şi căstigă!

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Mai multe din Feminin
Buton