Cum să vinzi handmade online și să trăiești din asta

Cu toții ne-am imaginat cel puțin o dată cum ar fi să muncim liniștite de acasă, fără șefi, aproape de copii, după propriul program. Dacă știi să faci handmade, șansele tale sunt mai mari decât crezi.

 

Cum începi

Simplu – iti deschizi un magazin online. Cei mai multi creatori au deja magazin pe Breslo.ro – platforma comunitatii handmade din Romania. E o piata online deja formata, cu sute de mii de vizitatori, toti interesati de handmade. Contul ti-l deschizi gratuit si ai nevoie doar de o adresa de e-mail. Dar mai multe informatii despre asta gasesti direct pe site-ul Breslo.

E ok si sa ai un site personal daca ai timp sa te ocupi de el, insa nu uita ca trebuie sa fii in primul rand acolo unde sunt majoritatea clientior. Deci magazin pe Breslo – obligatoriu. Site personal – de dorit, dar optional.

 

Rețeta succesului

Regula numarul 1 – pastreaza standarde inalte de calitate! Chiar daca esti la inceput, foloseste mereu cele mai bune materiale si fii perfectionista cu fiecare detaliu. Clientii vor observa.

Foloseste fotografii de calitate – poti sa faci cele mai minunate produse, daca acest lucru nu se vede din fotografii o sa pierzi foarte multi clienti.

Descrie-ti produsele complet si detaliat – tine minte ca atunci cand cauti un produs, faci asta tastand o serie cuvinte. Asigura-te ca produsele tale usor de gasit.

Promoveaza-te – fii mandra de ceea ce faci si arata-le tuturor pe Breslo, Facebook, Pinterest, Blog, si unde mai vrei tu.

Distreaza-te. Serios. Faci handmade pentru ca iti place, daca uiti asta poti la fel de bine sa te intorci la fostul job.

 

Articole de marketing si tutoriale de fotografie gasesti nenumarate pe internet. Poti sa incepi chiar cu cele de pe sectiunea de marketing a blogului Breslo.

 

Ce se vinde

Creatorii de pe Breslo  vand orice de la bijuterii, la cosmetice bio si mobilier handmade. Bijuteriile si accesoriile sunt in numar cel mai mare, insa exista o nisa pentru orice. Nu uita ca daca tie iti plac produsele tale, inevitabil se vor gasi si alti oameni cu gusturi similare. Deci trebuie doar sa iti gasesti propriul stil si sa il urmaresti cu fidelitate.

 

Începe, pur și simplu!

Daca faci handmade si nu ai incercat inca sa vinzi online, acum e momentul! E atat de simplu incat ar fi pacat sa nu incerci macar, chiar si doar pentru oamenii pe care ai putea sa ii cunosti. Succes!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie