Cum și-a transformat Enni pasiunea în afacere

Enni este o mamică talentată, creatoarea din spatele magazinului PersonallyMe – un brand de succes cu bijuterii personalizate din argint, pe care poți scrie orice mesaj vrei.

 

Ideea a pornit in timpul concediului ei de maternitate, si acum bijuteriile pe care le creeaza au ajuns in mainile a sute de viitoare mamici, tatici, frati si alti oameni dragi pentru care se cere un cadou deosebit.

 

Ii puteti vedea toate creatiile in magazinul de pe Breslo, aici.

 

Sunt Enni, o persoana creativa, ambitioasa si perfectionista pana la disperarea celor din jur

Am senzatia ca pana la varsta asta le-am facut pe toate: am terminat facultatea de comunicare si relatii publice, am calatorit mult (cu job-ul), am lucrat ca decorator de interioare.

Am avut marele noroc sa fac numai ceea ce mi-a placut si, cumva, toate acestea si-au pus amprenta asupra a ceea ce am devenit eu astazi. De cand ma stiu am cochetat cu arta, iubesc tot ce este frumos. Imi place sa fiu inconjurata de frumos', sa creez frumos', sa traiesc frumos'.

Lumea bijuteriilor mi-a fost straina mult timp, marea mea pasiune fiind designul de interior, caruia m-am dedicat in totalitate multi ani.

 

Fetita mea, Seren, este singurul lucru perfect' pe care l-am creat.

Am decis sa stau doi ani acasa – v-am spus ca sunt perfectionista si aveam impresia ca nimeni nu o poate ingriji asa cum o fac eu. In timpul deselor sesiuni' de adormit copilul navigam pe internet tot cautand ceva', nu stiam nici eu la momentul respectiv ce …

Asa am descoperit bijuteriile personalizate, hand stamped jewelry' si am fost fascinata din prima clipa. Au urmat luni bune de cercetare, am citit tot ce se putea citi despre aceasta tehnica, am urmarit tutoriale si mi-am alcatuit o lista de achizitii. Nu a fost usor, pentru ca nimic din toate acestea nu se gaseau si nu se gasesc la noi in tara, dar in final am reusit, si asa s-a nascut magazinul PersonallyMe.

 

Am avut un puternic sentiment ca asta e ceea ce vreau sa fac. Recunosc ca a fost o nebunie, o investitie imensa pentru o incercare'.

Am stiut ca daca mie mi-au placut atat de mult este imposibil sa nu placa si publicului din Romania. Recunosc ca a fost o nebunie, o investitie imensa pentru o incercare'.

Pastrez si acum prima piesa pe care am inscriptionat-o. Arata foarte rau, cu literele strambe si abia vizibile, dar pentru mine este ca un talisman, dovada ca daca iti doresti ceva cu adevarat se va implini cu siguranta.

 

Visez la spatiul ‘meu, inconjurata de tot ce am colectionat in calatorii si multe, multe achizitii de la artistii pe care-i admir de pe Breslo si un print mare pe care sa scrie: She believed she could, so she did' – citatul meu preferat

Am un atelier improvizat acasa, care devine din ce in ce mai neincapator: cutii, cutiute, sertarase, instrumente, unelte. Nu stiu cat ma mai pot baza pe bunavointa vecinilor care trebuie sa suporte lovituri de ciocan (puternice, credeti-ma, ma pot lua la intrecere cu orice barbat). Urmatorul pas va fi crearea unui spatiu dedicat aceste activitati, spatios si amenajat ergonomic, astfel incat sa imi pot desfasura activitatea in mod eficient (v-am spus ca am lucrat ca decorator de interioare, asadar stiu cu precizie cum vreau sa arate fiecare milimetru din atelier).

 

Puteti gasi toate modelele in magazinul meu de pe Breslo

Am ales Breslo pentru a-mi expune creatiile si nu regret nicio clipa alegerea facuta. Platforma este user friendly', am reusit fara niciun efort sa creez magazinul PersonallyME  si am primit ajutor ori de cate ori am avut vreo nelamurire.

In plus, este pentru mine o mare bucurie sa ma aflu in compania atator artisti minunati si talentati care isi expun creatiile pe Breslo.

 

Bijuteriile Personally ME sunt bijuterii simple, dar incarcate de semnificatie.

Ele produc emotie, bucurie, tot ceea ce iubesti poti purta cu tine intr-o bijuterie. Nu neglijam nicicum aspectul designului care se doreste a fi in tendinte, unic si original, cu materiale aduse in premiera in Romania. In mare parte sunt achizitionate ca si cadouri pentru cei dragi, dar intotdeauna clientii revin pentru a-si face si bijuteria lor'. Am gandit o gama larga de produse pentru indragostiti, pentru mamici, pentru tatici, copii, practic nu exista persoana careia sa nu i se potriveasca macar unul din modelele oferite de magazinul nostru.

 

Stiu ca asteptarile clientilor sunt mari si fac tot posibilul sa le depasesc.

Este foarte important pentru mine sa subliniez faptul ca procedeul nu are nicio legatura cu gravura de orice natura. Folosesc niste poansoane din otel, iar literele sunt aliniate si batute cu ciocanul una cate una. Astfel, nicio bijuterie nu va semana cu cealalta, fiecare va avea particularitatile ei, ceea ce o va face cu atat mai pretioasa.

 

Clientii mei sunt persoane cu totul speciale, nu stiu daca pur si simplu am noroc sau natura produselor atrage acest gen de oameni.

Vreau sa le multumesc pentru increderea si sustinerea acordata. De fiecare data astept cu sufletul la gura feedback-ul lor si citesc, recitesc de multe ori fiecare feedback in parte. Ma motiveaza si imi dau puterea de a continua.

S-au creat relatii frumoase de prietenie, oamenii inteleg faptul ca in spatele magazinului nu se afla vreo entitate ci o persoana care le raspunde la mesaje, se implica in fiecare etapa a realizarii bijuteriei si asteapta cu nerabdare reactia lor la primirea pachetului.

 

Sunt foarte multumita de evolutia pe care a avut-o PersonallyMe  intr-un an si jumatate de activitate, simt ca traiesc intr-un vis frumos si abia astept sa vad unde ne vor purta pasii pe viitor.

Vezi aici mai mule produse:

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Timp liber