Cupa menstruala te-ar putea ajuta sa obtii o sarcina mult mai repede

Deja populara alternativa la tampoanele interne sau la absorbantele igienice, cupa menstruala, te-ar putea ajuta sa obtii o sarcina mai repede. Numeroase mame din intreaga lume au inceput sa foloseasca cupa menstruala in acest scop si jura ca au reusit sa ramana insarcinate mai repede.

Indiferent daca abia te-ai decis sa aveti un copil sau incercati de mai bine de cateva luni fara rezultat, solutia asta ar putea fi salvatoare de timp, daca iti doresti cu ardoare sa ramai insarcinata.

Cel mai bun dispozitiv ecologic cu care poti inlocui absorbantele si tampoanele poate fi folosit si pentru a ramane mai repede insarcinata.

Cum folosesti cupa menstruala pentru a ramane insarcinata mai repede

Dupa contactul intim, petrecut cat mai aproape de ziua ovulatiei cupa menstruala trebuie introdusa in vagin cat mai aproape de col, pentru a pastra lichidul seminal in interior, in contact cu colul uterin, cat mai mult timp.

Cum te poate ajuta cupa menstruala sa ramai insarcinata mai repede

Dispozitivul ecologic poate fi de mare folos cand incerci sa obtii o sarcina. Dupa fiecare contact sexual neprotejat, milioane de spermatozoizi concureaza pentru a ajunge la ovulul eliberat in luna respectiva.
Cupa menstruala le poate impiedica iesirea din vagin si poate facilita ascensiunea acestora catre uter, unde spermatozoidul intalneste ovulul.

Spermatozoizii traiesc 3 zile in medie. Cu cat stau mai mult timp in apropierea cervixului, cu atat e mai mare sansa ca unul dintre ei sa urce catre ovul.

Imagine: Shutterstock


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Fertilitate