Curăţă cu aburi pentru sănătatea ta

Curate şi strălucitoare – aşa ar trebui să fie pardoselile din locuinţa ta, mai ales dacă ai decis să nu le acoperi în întregime cu mochete. Iată câteva sfaturi astfel încât să te bucuri de cele mai igienice rezultate de curăţare pentru podelele tale, dar în acelaşi timp să economiseşti timp şi energie.

 

 

Curăţă cu aburi şi mătură
Pentru a termina treaba mai repede, utilizează un dispozitiv combinat de măturare şi curăţare cu aburi. Acţiunea combinată a noului Philips SteamPlus FC7020 te ajută să obţii pardoseli strălucitoare fără efort. Elimină murdăria, praful şi toate tipurile de firimituri, în timp ce funcţia de curăţare cu abur igienizează. Aceste funcţii pot fi folosite separat sau combinat pentru a curăţa podeaua dintr-o singură mişcare.
Philips SteamPlus vine cu două lavete lavabile din microfibră, uşor de ataşat şi detaşat, care absorb praful şi murdăria eficient astfel încât să ai parte de o curăţenie profesională.

 

Foloseşte abur pentru igienizare
Philips SteamPlusEste important să înlături atât murdăria vizibilă, cât şi pe cea invizibilă. Aburul omoară până la 99,9% din germeni, bacterii şi acarieni, astfel încât este soluţia ideală pentru ca tu să te bucuri de cele mai igienice rezultate de curăţare.
Noul dispozitiv de măturare şi curăţare cu aburi Philips SteamPlus FC7020 are o putere de 1500W, generând un abur puternic care ajută la îngrijirea tuturor tipurilor de podele dure.
Pentru a face podeaua să strălucească, dispozitivul funcţionează numai cu apă. Aşadar, nu foloseşti substanţe chimice, iar pe Philips SteamPlus a fost creat special pentru a funcţiona pe bază de apă de la robinet, întrucât filtrul său de calcar activ decalcifiază automat apa. Pentru a prelungi durata de viaţă a dispozitivului, se recomandă schimbarea filtrului de calcar activ cel puţin o dată la şase luni.

 

Oricând la îndemână, practic şi rapid
Este mai uşor să păstrezi curăţenia decât să o faci în profunzime. Dacă faci curăţenie la intervale regulate de timp, nu se va mai strânge la fel de mult praf şi Philips SteamPlus te ajută să economiseşti timp în procesul de curăţare. Începi repede să faci curat întrucât durează mai puţin de 30 de secunde până când Philps SteamPlus să fie gata de utilizare. Mai mult, timpul de uscare al podelei este ultra-rapid. Îţi va fi mai simplu şi îţi va lua mai puţin timp să cureţi pardoselile dacă ai mai puţină mobilă sau dacă pe podea nu sunt aşezate o varietate de obiecte decorative.

URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri