Curățare canapele și saltele

Servicii profesionale de curățare canapele și saltele oferite de Curățare Tapițerie Auto București

Curățare Tapițerie Auto București, o companie de top în domeniul curățeniei, anunță extinderea serviciilor sale de curățare canapele și curățare saltele în București și Ilfov. Aceste servicii sunt esențiale pentru a menține sănătatea și aspectul plăcut al mobilierului, eliminând acarienii, praful, bacteriile și petele persistente.

Canapelele sunt o investiție importantă în orice cămin, iar cu îngrijirea adecvată, acestea pot rămâne în stare excelentă chiar și pentru 10-20 de ani. Serviciile de curatare canapele oferite de Curățare Tapițerie Auto București acoperă o gamă largă de materiale, inclusiv piele, stofă și microfibră. Procesul implică aspirarea, îndepărtarea petelor, curățarea cu abur sau injecție-extracție, folosind soluții profesionale și tehnici specializate pentru rezultate remarcabile.

În ceea ce privește curățarea saltelelor, aceasta este o sarcină crucială pentru a crea un mediu sănătos și confortabil pentru somn. Metodele utilizate includ periajul, aspirarea uscată sau cu abur, spălarea prin șamponare și curățarea cu injecție-extracție. Se folosesc soluții speciale cu uscare rapidă și aparatură de ultimă generație pentru a garanta o curățare și igienizare profundă.

Curățare Tapițerie Auto București oferă prețuri competitive pentru serviciile sale, cu oferte începând de la 150 lei pentru o canapea fixă cu 2 locuri și de la 120 lei pentru curățarea unei fețe de saltea. Compania asigură deplasare gratuită în sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6 din București, iar pentru Ilfov se percepe o taxă de deplasare între 30-50 lei, în funcție de locație.

„Ne mândrim cu calitatea serviciilor noastre și ne dedicăm să oferim clienților noștri cele mai bune soluții pentru curățarea canapelelor și a saltelelor. Știm cât de importante sunt aceste piese de mobilier în căminele oamenilor și dorim să le ajutăm să le păstreze în condiții optime pentru cât mai mult timp”, a declarat reprezentantul companiei.

Pentru mai multe informații despre serviciile de curatare saltele și canapele sau pentru a programa o programare, vă rugăm să contactați Curățare Tapițerie Auto București la numărul de telefon 0721 435 776.

De ce să alegi Curățare Tapiterie Auto București pentru curățarea canapelei și saltelei tale?

Expertiză profesională: Echipa noastră de specialiști utilizează metode avansate de curățare, adaptate la tipul de material și gradul de murdărie.

Soluții eficiente: Folosim soluții profesionale de curățare, care elimină eficient murdăria și petele, fără a afecta țesătura.

Uscare rapidă: Utilizăm metode de uscare rapidă, permițându-vă să vă bucurați din nou de canapeaua sau salteaua curățată în cel mai scurt timp.

Prețuri competitive: Oferim prețuri accesibile pentru o curățare impecabilă a canapelei și saltelei tale.

Comoditate: Ne deplasăm la domiciliul tău din București și împrejurimi, economisindu-ți timp și efort.

Despre Curățare Tapițerie Auto București:

Curățare Tapițerie Auto București este o companie specializată în servicii profesionale de curățenie pentru tapițerie auto, canapele și saltele. Cu o echipă dedicată și experimentată, compania folosește tehnologii avansate și soluții de top pentru a obține rezultate superioare de curățare și igienizare.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial