Cursa Copiilor Tupperware

Compania americana Tupperware® se alatura Maratonului International Raiffeisen Bank Bucharest prin Cursa Copiilor Tupperware, care se va desfasura sambata, 4 octombrie, incepand cu ora 10.30.

Cursa este destinata tuturor copiilor cu varsta cuprinsa intre 5 si 12 ani, participarea fiind gratuita. Fiecare copil participant va alerga singur, fara parinte sau tutore, exceptie de la regula facand copiii cu dizabilitati, care vor fi insotiti de un adult in parcurgerea distantei alese.

Pentru marii invingatori Tupperware a pregatit numeroase premii colorate, dar exista premii si pentru micii sportivi inscrisi in cursa.

Înscrierea în competiție s-a realizat online pe site-ul http://bucharest-marathon.com/registration-kidsrace/, dar există posibilitatea pentru întârziați de a se înscrie și în ziua de concurs, între orele 7:30 și 10:00. Pentru a se înregistra în concurs, copiii se vor prezenta la cortul de înscrieri împreună cu părintele, tutorele sau profesorul coordonator, care vor prezenta adeverința medicală care să certifice faptul că minorul este apt de efort fizic și vor semna o declarație pe propria răspundere pentru minorii care aleargă. În plus, adulții au obligația de a prezenta o copie a certificatului de naștere a copilului, pentru verificare.

La Cursa Copiilor Tupperware pot participa și grupuri de minim 10 copii, iar pentru înscriere puteți descărca de pe site tabelul special care, odată completat cu datele necesare, va fi transmis către adresa de mail indicată.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri