Cursuri de pictura pe portelan

La sfarsitul lunii martie, Atelierul Wagner Arte Frumoase si Povesti organizeaza, pentru bucuresteni, parinti si copii deopotriva, cursuri de pictura pe portelan.

Cursurile vor dura o luna si se vor desfasura de doua ori pe saptamana, dimineata intre orele 10-12.

Acest atelier este dedicat celor mici ce doresc sa invete alaturi de parinte sa deseneze. Un astfel de curs, pentru un cuplu parinte – copil costa 1100 lei sau 700 lei/persoana.

Profesorii care sustin cursurile sunt Bogdan Teodorescu, Adina Ispas si Ana Wagner – artisti ai Atelierului de creatie Wagner Arte Frumoase si Povesti. Organizatorii vor pune la dispozitia cursantilor toate materialele necesare.

Atelierul Wagner Arte Frumoase si Povesti este cunoscut bucurestenilor pentru colectiile de obiecte din portelan de inspiratie coloniala (ceainice, vesela) pictate cu migala de artistii atelierului.

De curand, povestile preferate ale Anei Wagner – pisicile calatoare, printesele exotice, casele zburatoare, se regasesc si pe cele mai mici obiecte de portelan din Atelier – bijuteriile.

Publicul care ia contact cu noi devine imediat receptiv la povestile noastre din portelan. Dorim sa popularizam arta picturii pe portelan pentru cei care pana acum doar au admirat-o din vitrina si sa le aratam ce inseamna procesul de creatie si rabdarea pe care o investeste artistul atunci cand finiseaza cu penelul un mic obiect din portelan', spune Ana Wagner, proprietara Atelierului Wagner Arte Frumoase si Povesti.

Prin cursurile de pictura, ca prin intreaga activitate a artistilor, Atelierul Wagner Arte Frumoase si Povesti incearca deopotriva sa educe si sa aduca publicul catre un anumit tip de frumos, sa ofere alternative intr-un Bucuresti incarcat de oferte si stari de bine venite din trairile artistilor.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri