Un bebeluș a supraviețuit în mod miraculos, după ce mama lui l-a născut sub dărâmături, în Siria / Video

Mai multe imagini șocante cu un bebeluș născut sub clădirile dărâmate de cutremurul e 7,8 grade, de luni dimineața, ce a avut loc la granița dintre Turcia și Siria, au fost publicate în mediul online și s-au viralizat.

Totul s-a petrecut în Jenderes, în zona rurală din Afrin, nord-estul Siriei. Acolo, o femeie aflată sub dărâmături a intrat în travaliu și a născut, dar apoi s-a stins din viață. Copilul a supraviețuit și a fost salvat.

Mama a intrat în travaliu în timp ce se afla sub dărâmături

În videoclipul scurt postat pe rețelele de socializare putem vedea că un salvator ține un copil nou-născut în mâini și iese grăbit de sub structura căzută pentru a-i acorda ajutor.

Videoclipul a fost distribuit de jurnalistul Hoshang Hassan.

„Un copil s-a născut în timp ce mama lui era scoasă din dărâmături ca urmare a cutremurului care a avut loc astăzi', a scris Hassan pe Twitter.

Citeşte şi: Ce trebuie să faci și să nu faci în caz de cutremur. Recomandările specialiștilor

Părinții copilului nu au supraviețuit

Potrivit presei, nou-născutul a supraviețuit după ce a fost salvat. Pe de altă parte, mama care l-a născut sub epavă nu a putut supraviețui.

Postarea publicată de jurnaliști s-a viralizat rapid, adunând peste 40 mii de vizualizări și primind peste 1.000 de reacții din partea internauților.

Nu pot să-mi scot din cap imaginea cu bebelușul scos de sub dărâmături. Sunt profund îndurerat de tragicul cutremur din Turcia' – a scris un internaut în dreptul postării emoționante.

Pe 6 februarie 2023, un cutremur puternic a lovit Turcia, provocând pagube devastatoare în Turcia și Siria. Conform datelor oficiale, peste 5.000 de vieți au fost pierdute în roiul de cutremur.

O fetiță de 3 ani, găsită în viață la 65 de ore după cutremurul de 6,7 grade din Turcia și Grecia

Este de remarcat faptul că seismul din Turcia și Siria, care s-a produs luni în zorii zilei de astăzi, este cel mai violent din 1999, cu o magnitudine de 7,7, și a provocat prăbușirea a mii de clădiri și locuințe și a avut ca rezultat rănirea și rănirea. moartea a mii de cetățeni.

Foto – Twitter


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri