Dana Nălbaru, despre viața cu doi copii: Când soțul meu iese din casă îmi vine să mă agăț de piciorul lui

Dana Nălbaru este una dintre vedete mămici care nu ascunde sub nicio formă greutățile de mamă. Ea mărturisește sincer cum e viața cu doi copii, cu toate momentele ei frumoase și unice, dar și cu cele în care simte, ca majoritatea mamelor, că a ajuns la capătul puterilor și o lasă nervii.

Dana Nălbaru și soțul ei, Dragoș, au împreună doi copii, o fetiță și un băiețel. Micuțul încă o trezește noaptea, așa că, de multe ori, oboseala își spune cuvântul. Dana povestește cum decurge viața ei , pe scurt, viața de mamă cu doi copii.

'Mă trezesc în fiecare dimineață în jurul orei 6.30-7.00. Nu-mi pun ceasul să sune pentru că el e cel care-mi da trezirea, la fel cum se întâmplă și în timpul nopții de câteva ori, atunci când vrea să mănânce sau să mă simtă aproape. Îmi fac cafeaua și-o savurez lângă el în timp ce ne uităm pe câte-o cărticica sau redescoperim jucăriile dacă a avut Dragoș timp să le aranjeze în cutii în seară dinainte, atunci când eu îl culc. După oră opt nicio zi nu mai seamănă cu altă.

Spăl rufe și vase, gătesc, fac ordine și curățenie în casă, o duc și o aduc pe Sofia de la cursuri, mă joc cu copiii, merg la cumpărături, la film, să mă văd cu câte-o prietenă, la studio să termin proiectele pe care le-am început, onorez invitații la diverse conferințe sau proiecte la care sunt invitată și care îmi plac, îl însoțesc (împreună cu copiii) pe soțul meu la filmări, îl spăl pe K și-l pregătesc de somn, citesc cu Sofia sau doar o țin în brațe și vorbim până adoarme și ea, beau un sfert de pahar de vin cu soțul meu și povestim de-ale noastre' în liniște și după ce toate luminile s-au stins, adorm', spune Dana, mărturisind sincer că asta este prezentarera romantică a vieții ei, pentru că, așa cum știm toate, viața de mamă nu e întotdeauna roz.

Artista mărturisește că sunt și multe zile în care simte nevoia să se agațe de piciorul soțului ei atunci când iese pe ușă, zile în care plânge pentru a se liniști, pentru că epuizează orice altă opțiune.

'Pe de altă parte, dimineață, când se apropie momentul că Dragoș să plece la filmare încep să simț tensiune și exact înainte de a ieși el pe ușă îmi vine să mă agat de piciorul lui și să urlu exact cum face un copil care e în primele zile la grădiniță și mami urmează să plece. Când ajunge acasă aștept câteva minute, îl laș  să se spele pe mâini și i-l pun pe Kadri în brațe. Atunci mă apuc să fac ce n-am apucat în timpul zilei, sunt pe repede înainte, de cele mai multe ori obosesc înainte de a termină tot și decid că, oricum, e și mâine o zi.

De multe ori simț că mă lasă nervii și atunci încep să fac exerciții de respirație, din acelea de care înveți pentru a te ajută la naștere (dacă tot n-am născut natural măcar să-mi folosească la ceva). Uneori ajută.🙂 Când nu ajută încerc să-mi găsesc ceva frumos la care să mă gândesc. Dacă nu ajută nici asta și nervii se țin scai de mine, ies din casă și îmi fac de lucru, tot cu copiii, prin curte. Uneori sărim în trambulină, alteori ne dăm în leagăn, dar, de cele mai multe ori ne plimbăm cu trotinetă. Când nu funcționează nici asta, mă împac cu ideea și gata, am nervi. :)) Nu-s genul care trântește, sunt genul care plânge. Așa că mă duc la baie, trag o porție de plâns si…siiiii…sunt că nouă! ', spune Dana Nălbaru.

Își dorește al treilea copil

Deși nu e deloc ușor cu doi copii, Dana Nălbaru spune că este totuși și foarte frumos pentru că, nu-i așa, nimic nu se compară cu viața de mamă. Tocmai de asta ea mărturisește că deja se gândește și la al treilea copil.

'Viata cu doi copii e … ca n-ai timp sa te plictisesti. Si-mi place. Ma gandesc serios la al treilea Exact in momentul asta Sofia mi-a pus o pereche de pantaloni de pijama in cap, ca sa ma asortez cu ei in timp ce se alearga in jurul meu.', spune Dana Nălbaru.

Sursa:4inaventura.wordpress.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri