Dana Rogoz, criticată pentru că nu ar avea grijă de băiețelul ei | FOTO

Dana Rogoz, împreună cu soțul și băiețelul ei, Vlad, se află într-o minunată vacanță în Franța. Actrița a postat mai multe imagini din călătoria lor pe Facebook, dar una dintre acestea a atras mai multe critici din partea fanilor ei care au acuzat-o că nu are grijă de copil.

Dana Rogoz a împărtășit cu fanii ei mai multe imagini din frumoasa ei vacanță alături de familie, iar într-una dintre ele apare într-un taxi cu micuțul Vlad în brațe, actrița subliniind chiar faptul că era ora patru dimineața și mergeau spre aeroport.

„Ador diminețile în taxi, în drum spre aeroport”, a scris Dana în descrierea fotografiei.

Cum pe rețelele de socializare opiniile sunt întotdeauna împărțite, iar controversele sunt nenumărate atunci când este vorba de copii, mulți dintre fanii ei, majoritatea mame,  au acuzat-o că nu are suficientă grijă de copilul ei și că-i pune viața în pericol pentru că nu este așezat într-un scaun corespunzător, pentru copil, ci este ținut în brațe.

Dana Rogoz a explicat însă încă o dată că fotografia era făcută la ora 4 dimineața, într-un taxi, iar acesta nu beneficia de serviciul care să le pună la dispoziție un scaun pentru copil.  Ea a ținut să sublinieze că atunci când merge cu mașina personală, întotdeauna are grijă ca băiețelul ei să stea pe un scaun special destinat copiilor.

'Este o regula de la care nu ne-am abătut nici o clipa în ceea ce privește mașina personala, doar ca atunci când vine vorba de taxi sau mijloacele de transport în comun, legea permite transportarea copilului fără scaun special, și de aceea devine extrem de complicat sa găsești o alternativa mai sigura pentru copilul tau. Din păcate asta este situația la noi în tara. Repet, prima opțiune a fost uber family de dimineață, dar la ora respectiva nu găseam nimic în timp util', a precizat Dana Rogoz.

Citește și: Mamicile au stralucit pe covorul rosu la Elle Style Awards


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri