Dana Rogoz, probleme cu fiica ei, Lia: „A început să dea primele semne acum un an”

Dana Rogoz (37 de ani) a făcut un anunț în mediul online cu care și-a pus fanii pe gânduri. Actrița a dezvăluit pe pagina ei de Facebook că fata cea mică, Lia (2 ani și jumătate), preferă să stea mai mult cu tatăl ei decât cu ea.

„A început să dea primele semne acum vreun an!”

Dana Rogoz spune că Lia a început să se apropie mai mult de tatăl ei de acum un an. Mai exact, de când a încetat să o mai alăpteze. La început s-a bucurat că micuța nu mai este dependentă de ea. Dar acum vedeta se confruntă cu diverse situații neplăcute în care Lia se încăpățânează să se afle constant în prezența tatălui, fără să mai dorească atenția ei. Dana Rogoz spune că suferă din această cauză.

„Trebuie să vă mărturisesc ceva. Lia trece prin etapa în care, în cea mai mare parte a timpului, îl vrea DOAR pe Radu. Și mă doare, jur. A început să dea primele semne acum vreun an. Imediat după ce nu am mai alăptat-o, iar Radu a început să o adoarmă mai des, în locul meu. La momentul acela mă bucuram că reușește și el singur să preia anumite ritualuri cu ea, fără să mai fie dependentă de mine.

Citește și: Dana Rogoz, mesaj pentru mamele care critică alte mame

Apoi a început să ne amuze, căci de fiecare dată când eu îi cântam ceva, mă oprea brusc și îi cerea lui Radu să continue. Nu știu dacă mă înțelegeți, dar chiar mă străduiam să îi fiu simpatică, dansând și cântând în fața ei, apelând la toate «trucurile» de Abramburica :))) Nimic. Un simplu lălăit de-al lui Radu era ascultat cu cea mai mare admirație… – a relatat Dana Rogoz pe pagina ei de Facebook.

„Eu pot să o adorm doar dacă nu e Radu acasă!”

Dana Rogoz spune că nu o poate adormi pe fată dacă tatăl ei este acasă. Și refuză să fie îmbrăcată de ea sau ținută în brațe. Actrița a ajuns chiar să se simtă geloasă.

Citeşte şi: Dana Rogoz și Radu Dragomir au aniversat 18 ani de relație. Cum a început povestea de dragoste dintre actriță și regizor

„Buuun, amuzant în primă fază. Dar acum, la 2 ani jumate, eu pot să o adorm doar dacă nu e Radu acasă, altfel cere să vină și el sau să rămână doar ei doi. A ajuns până în punctul în care dacă se împiedică și cade pe stradă, iar eu sar repede și o ridic, ea să se arunce din nou, strigând: «Nuuuu, mama, tata mă ridică!». Sigur că mă îmbrățișează și mă pupă și îmi spune că mă iubește și că avem în continuare momentele noastre de drăgălit.

Citeşte şi: INTERVIU. Dana Rogoz, despre provocările vieții de actor: „Trebuie să te împaci cu faptul că profesia asta ține foarte mult de șansă'

„Mă doare. Sunt geloasă!

Dar când e vorba de ales la cine să stea în brațe sau cine să o îmbrace, clar «tata». Și, repet, mă doare. Sunt geloasă! Nu-i spun nimic, evident. Dar îmi trec prin minte numai replici de genul «te-am purtat în burticăăă!!!», «ai stat la sânul meu!»… – a completat vedeta.

Dana Rogoz le-a cerut sfatul internauților cu privire la problema ei. Ea i-a întrebat cum ar trebui să gestioneze această etapă din viața Liei.

Drept urmare, vă întreb pe voi, părinți de fete. Etapa asta a lor de atașare/dependență de tați cum se gestionează corect? Că nu vreau să o forțez în niciun fel, evident, dar în același timp simt că și Radu are uneori nevoie disperată de ajutorul meu, pe care ea îl refuză categoric în episoadele de rebeliune specifice toddlerilor. Ce să fac? Îl trimit pe Radu în vacanță o perioadă? ' le-a mai transmis Dana Rogoz fanilor săi pe Facebook.

Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir (55 de ani), s-au căsătorit în 2012. Micuța Lia mai are un frate, Vlad, în vârstă de 8 ani.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri