De 1 decembrie, ne-am distrat la Happy baby Day

Am sarbatorit ziua de 1 decembrie, impreuna cu copii si parintii lor, la cea de-a cincea editie a Happy baby Day, in AFI Palace Cotroceni Mega Fun.

In timp ce copiii s-au distrat la locurile de joaca si au pus stapanire totala pe Zorkys Planet, adultii au vorbit, de la parinte la parinte, cu psihologul Cristiana Haica, despre comunicarea cu bebelusul.

Anca Nuta (UniCredit Tiriac Bank) si dr. Anemona Munteanu (consultant Sanatate si Nutritie UNICEF Romania), ne-au vorbit despre proiectul Spital Prieten al Copilului', susutinut prin intermediul cardului de afinitate UNICEF, emis de UniCredit Tiriac Bank.

Cei mici au fost vedete pentru o zi, aparand pe coperta revistei baby, prin intermediul unei sedinte foto realizate chiar la fata locului, gratie imprimantei oferite de Epson.

Toti cei prezenti au participat la o tombola cu premii de la Playskool, iar la finalul evenimentului au primit cadouri oferite de UniCredit Tiriac, UNICEF si revista baby si carduri cu mega-reduceri acordate special pentru acea zi de catre magazinele partenere din AFI Palace Cotroceni Mega Fun.


 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri