De ce au plecat Vero, Lulu și Răzvan de la “Gașca Zurli” și ce se va întâmpla cu trupa? Anunțul Mirelei Retegan

La începutul lunii martie, nu mai puțin de trei actori – Vero Căliman, Ionuț Varodi și Răzvan Marina – ,  au anunțat că părăsesc Gașca Zurli', lăsându-i pe fanii celebrei trupei fenomen de spectacole pentru copii cu un gust amar. De ce au plecat ei de la Gașca Zurli' și ce se va întâmpla cu trupa?

De ce a părăsit Vero „Fetița Zurli” Caliman Gașca Zurli?

Vero Caliman (36 de ani) a spus în mediul online, la începutul lunii martie că părăsește „Gașca Zurli', după 15 ani în care a fost simbolul formației. Vera și-a justificat decizia spunând vă își dorește să-și vadă mai departe de viață.

„De peste 15 ani, fetița din mine s-a antrenat și a făcut gimnastica artistică, până când a ajuns la Olimpiadă. Acum este timpul să se retragă, pentru că femeia Veronica merită și ea o șansă. Vă rog să mă credeți că am sufletul în pioneze și că nu mi-a fost deloc ușor să fac această alegere.

Relația mea cu cei mici este nemuritoare, mi se par sincer cele mai minunate creaturi de pe pământ, și voi continua să păstrez și să hrănesc această relație specială prin toate proiectele în care mă voi implica în viitor. Vă țin la curent! Viitorul sună Vero', a fost mesajul lui Vero Căliman.

„Bucătărașul Lulu” și-a luat și el rămas bun de la Gașca Zurli

Ionut Varodi

Și Ionuț Varodi, cunoscut drept „bucătărașul Lulu' și-a anunțat retragerea, tot pe rețelele de socializare. Acesta a precizat că este momentul să se concentreze asupra altor proiecte și este gata pentru noi schimbări în viața lui.

Citeşte şi: Mirela Retegan dezvăluie cu ce se ocupă fiica ei și ce rol are în proiectul Zurli: Maya e ochiul cel mai critic și onest'/ Exclusiv

Citeşte şi: EXCLUSIV Mirela Retegan, fondatoarea Găștii Zurli': Vreau ca oamenii să-și dea voie să viseze. Dacă eu am putut, pot și ei!'

Citeşte şi: Mirela Retegan dezvăluie secretele din spatele celor 17 ani de Gașca Zurli. Cine a descoperit-o, de fapt, pe Fetița Zurli / Exclusiv

Citeşte şi: Obiceiurile care au ajutat-o pe Mirela Retegan să ajungă la greutatea ideală: Am tot timpul în torpedou, în geantă, în valiză'/ Exclusiv

„Astăzi a fost o zi foarte importantă pentru mine. O zi grea, dar importantă. Am îmbrăcat pentru ultima dată costumul de bucătar. De astăzi rămân doar eu, Lulu, simplu. Am ales să părăsesc echipa Zurli.

Nu a fost o decizie ușoară, dar simt că e momentul potrivit pentru o schimbare și noi oportunități. Am avut privilegiul să călătoresc foarte mult, să lucrez cu mulți oameni și să câștig o experiență valoroasă, dar, ca în orice călătorie, au existat și provocări.

Cu toate acestea, prefer să mă concentrez asupra lecțiilor învățate și a momentelor bune. Așa că, good news, de ceva vreme lucrez la un vis. Un vis care începe ușor-ușor să prindă aripi”, a transmis Ionuț Varodi pe Facebook.

Răzvan Marina nu mai face nici el parte din Gașca Zurli

Razvan Marina și Mirela Retegan

Tot pe Facebook, Răzvan Marina, care a făcut timp de 13 ani parte din Gașca Zurli', s-a retras și el din celebra trupă. Răzvan a spus că vrea să meargă mai departe cu actoria:

„După 13 ani de călătorii, spectacole, sute de mii de kilometri, zeci de orașe și clipe memorabile alături de colegii mei din Gașca Zurli, a venit momentul să îmi iau rămas bun de la Truli și Tura Vura și să le mulțumesc celor care au făcut parte din drumul meu profesional de până acum. (…) În continuare, îmi voi concentra toată atenția și energia către proiecte care mă vor solicita ca actor.”

Ce se va întâmpla cu Gașca Zurli'?

Mirela Retegan

Mirela Retegan, cea care a pus bazele Găștii Zurli' în 2007, a dezmințit zvonurile destrămării trupei, anunțând că proiectul va merge înainte să ducă „Zurli-Bucuria în toată România”. Mirela Retegan spune că Gașca Zurli a devenit un brand de țară și are o imensă responsabilitate de a păstra magia în viețile copiilor.

„Ca să nu mai facă nimeni nicio presupunere, vă fac eu astăzi, clar și răspicat, promisiunea că Zurli nu se oprește. O să mergem mai departe cu Gașca Zurli, cu mine, cu oameni vechi și oameni noi, cu Maya și Mascotele Zurli, cu toți oamenii care vor să bată România de la un capăt la altul oprindu-se în toate orașele mari și mici, în sate și comune, să ducă Zurli-Bucuria în toată România.

Gașca Zurli nu se oprește!!! Mai trebuie să ajungem în 275 de orașe din România.

Zurli merge mai departe cu toți oamenii care vor să muncească alături de mine și să facă mai frumoase viețile copiilor din România! Zurli nu mai e doar brandul creat de mine. Zurli e astăzi un brand de țară și dincolo de beneficii are o imensă responsabilitatea – să păstreze magia din viața copiilor. Iar eu o să am grijă ca asta să se întâmple” – a transmis Mirela Retegan tot pe conturile de socializare.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri