De ce cumpărăm haine noi pentru copii de Paște?

Cu ocazia sărbătorilor pascale, românii se pregătesc cum pot ei mai bine: aleg meniul pentru ziua de Paște, respectă tradiții și cumpără haine noi. Da, încă de mici am fost obișnuiți cu acest lucru, să primim haine noi pentru copii de Paște. Dar ce semnificație are această tradiție? De ce ne înnoim garderoba?

În ziua Învierii, toții copiii sunt îmbrăcați în haine noi, curate, comode și colorate. Dar nu multă lume știe că această tradiție a apărut în urmă cu sute de ani și că simbolizează purificarea sufletului și a trupului. Se spune că dacă în această zi porți haine noi, vei fi sănătos și norocos tot anul. În plus, va fi un motiv de bucurie și pentru cei mici.

Haine noi de Paște pentru fetița ta

Fetița ta va fi foarte încântată să poarte o rochiță într-o culoare pastelată, cu un imprimeu floral colorat. Forma mini și modelul întretăiat în talie îi dau un aer fresh, de primăvară.

Haine noi pentru copii de Paște-rochie portocalie cu imprimeu floral

Sărbătoarea pascală este ocazia perfectă de a cumpăra haine noi pentru copii de Paște. Găsești aici modelul de rochiță cu imprimeu floral.

O altă piesă vestimentară cu care o vei cuceri pe micuța ta este rochița cu inserții decorative și fason în cloș. Modelul este perfect, pentru că îl va avea pe Tweety mereu cu ea.

Haine noi pentru copii de Paște-rochie alb cu roz cu inserții decorative

Comandă online de aici această rochiță. Ea trebuie să se afle printre acele haine noi pentru copii de Paște pe care le vei achiziționa.

Dacă fetița ta preferă pantalonii, o poți surprinde cu o pereche de blugi multicolori, cu bandă elastică în talie. Aceștia sunt prevăzuți cu buzunare oblice, iar picioarele sunt finisate cu manșetă.

Haine noi pentru copii de Paște-pantaloni multicolor

Printre modelele de haine noi pentru copii de Paște se numără și acești pantaloni. Ei sunt disponibili aici.

Haine noi de Paște pentru băiețelul tău

Când vine vorba de haine noi pentru copii de Paște, pentru băieți, situația este mai simplă. Ei nu sunt la fel de pretențioși ca fetele și își aleg cu ușurință piesele vestimentare. O bluză care îi va atrage atenția copilului tău este cea din fotografia de mai jos. Imprimeul cu faimosul minion îi va plăcea cu siguranță.

Haine noi pentru copii de Paște-bluză albastră cu imprimeu minion

Alege haine noi pentru copii de Paște. Recomandarea noastră este această bluză, pe care o găsești aici.

Cu această bluză se potrivește o pereche de blugi albastru închis, cu șnur pentru ajustare. Aceștia au un aspect decolorat și sunt confecționați din bumbac 100%.

Haine noi pentru copii de Paște-blugi albaștri cu talie elastică

Comandă de aici acest model de blugi cu talie elastică. Jeanșii trebuie să fie printre acele haine noi pentru copii de Paște.

Iar pe vremea aceasta schimbătoare, ideală este o geacă de blugi din denim negru. Aceasta este prevăzută cu buzunar pe piept, manșete încheiate și închidere cu nasturi. Și astfel am alcătuit o ținută completă pentru băiatul tău.

Haine noi pentru copii de Paște-geacă de blugi neagră

Piesa de rezistență a ținutei este această geacă de blugi, disponibilă aici. Pe acest site găsești și alte haine noi pentru copii de Paște.

Așadar, fie că iei o rochiță nouă, un pantalonaș nou sau o gecuță, copilul tău se va bucura și se va simți special. Așadar, cumpără haine noi pentru copii de Paște, pentru a respecta tradiția și pentru a aduce un zâmbet pe buze copilului tău.


Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news