De ce imaginea unei micuțe înconjurată de sute de seringi a emoționat o lume întreagă

Imaginea unei fetițe drăgălașe, înconjurată de sute de seringi și recipiente cu medicamente așeszate în formă de inimă, a ajuns virală și a sensibilizat o mulțime de oameni din lumea întreagă.

Această imagine, care are un puternic impact asupra celor care o văd, vrea să arate lupta incredibilă și sacrificiile pe care le fac mamele ce nu pot avea copil în mod natural și recurg la fertilizare in vitro.

În imagine, micuța este așezată în mijlocul unei inimii formată din sute de seringi și sticluțe ce conțin tratamentul pe care mama ei l-a făcut ca să o poată avea.

Fotografia a fost postată pe Facebook de o clinică specializată în probleme de fertilitate.

'Ce fotografie! Aceasta este un alt fel de definiție a iubirii, iubire ce a dus la venirea acestei micuțe minunate pe lume', scrie pe pagina de Facebook.

La scurt timp după ce fusese postată, imaginea primise deja 9.000 de like-uri și peste 3.600 de share-uri.

Multe alte femei, care reușiseră la fel de greu să devină mame, au fost extrem de emoționate de această imagine.

'Copilul meu, conceput prin fertilizare in vitro are acum 4 ani. Pot spune cu siguranță că a meritat fiecare înțepătură, fiecare pastilă, fiecare sonogramă, nenumăratele recoltări de sânge și orice altceva a mai fost nevoie. Aș face totul din nou, cu și mai multă dragoste', a comentat o altă mămică.

'M-am emoționat incredibil când am văzut această imagine. Nu este deloc ușor, e o perioadă grea, dar când îți ții în brațe copilul îți dai seama că totul a meritat. Dumnezeu să o binecuvânteze și pe micuță și pe familia ei'- a mai spus o altă mamă.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul